Facebook Pixel Αυτούς θα "δει" ο Γκρέταρσον
| 2011-02-26 09:35:00

Αυτούς θα "δει" ο Γκρέταρσον

Αυτούς θα "δει" ο Γκρέταρσον

Ο Άρναρ Γκρέταρσονθα ταξιδέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει το σκάουτινγκ. Ο ισλανδός θα παρακολουθήσει αγώνες της Σεγούντα Ντιβισιόν.

Την τρίτη του επίσκεψη στην Ισπανία θα πραγματοποιήσει ο Άρναρ Γκρέταρσον για να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια που είναι πιθανό να παρακολουθήσει ο ισλανδός είναι αρκετά και δεν αποκλείεται τελικά να παραβρεθεί στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό αυτών.

Πρώτα από όλα ο Γκρέταρσον θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα της Κόρδοβα με την Καρταχένα, στην οποία αγωνίζεται ο διακαής πόθος του Χιμένεθ, Χουάν Κάλα.

Ένα ακόμη παιχνίδι που υπάρχει στη λίστα Γκρέταρσον είναι αυτό της Γρανάδα με την Λας Πάλμας, για να παρακολουθήσει τον Γέιδο που έχει πετύχει 17 γκολ σε 22 παιχνίδια και είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Την Κυριακή ο Γκρέταρσον θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Σεβίλλης με την Σαν Ροκέ παρακολουθώντας παίκτες που έχει προτείνει ο Χιμένεθ από μια ομάδα που γνωρίζει καλά. Το όνομα του Χοσέ Μπερνάντο ξεχωρίζει, ενώ υπάρχει και αυτό του Ούγκο Ροντρίγκεθ.

Τέλος το βράδυ της Κυριακής θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπέτις με την Αλμπαθέτε με τα ισπανικά μέσα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον για τον Ακίλε Εμανά που ωστόσο κρίνεται αλμυρός για τα δεδομένα της Ένωσης. Εκτός από τον Εμανά πάντως υπάρχουν και άλλοι παίκτες της Μπέτις που μένουν ελεύθεροι και μπορούν να απασχολήσουν την ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags