Facebook Pixel «Νέος Ριβάλντο μας βρήκε!»
| 2011-02-26 10:13:00

«Νέος Ριβάλντο μας βρήκε!»

«Νέος Ριβάλντο μας βρήκε!»

Απίστευτο θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι ο Σισέ έφτασε μέχρι την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για όσα έγιναν στο ντέρμπι. «Μας κάνει ρεζίλι διεθνώς!», υποστηρίζουν. «Μήνυση Μιραλάς σε Ζαγοράκη;».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε πράξη τα λεγόμενά του και θα προχωρήσει το θέμα. Συμπληρώνοντας, μάλιστα, με νόημα ότι και ο… Ριβάλντο είχε πει πολλά πριν από μερικά χρόνια, όντας παίκτης της ΑΕΚ, στη συνέχεια όμως βγήκε και ζήτησε συγνώμη…

«Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει στην περίπτωση του Μιραλάς αντίστοιχα, που πήγε να χάσει το μάτι του; Να καταθέσει μήνυση εναντίον του Ζαγοράκη, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που ήταν κεκλεισμένων των θυρών», υποστηρίζουν οι Πειραιώτες, συμπληρώνοντας:

«Κάθε ποδοσφαιριστής, δηλαδή, θα πρέπει να κάνει μήνυση στον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας. Έτσι θα βρούμε τη λύση;».

Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, κατηγορούν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού ότι ψεύδεται σε κάποια σημεία, ενώ έχει… διογκώσει κάποια άλλα. Όπως, για παράδειγμα, η κατηγορία για τα βεγγαλικά που άναψαν πριν από την έναρξη του ματς ή ότι κινδύνευε σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα η σωματική του ακεραιότητα!

«Τα προβλήματα που δημιουργούνται πρέπει να τα λύνουμε στο εσωτερικό, στην Ελλάδα, για να μη γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι. Όπως τώρα που ο Σισέ αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μαρινάκη και στέλνει τον φάκελό του στο εξωτερικό.

Στα προβλήματα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, οπότε θα πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί και να βρούμε λύσεις. Αυτό λέει και ο Μαρινάκης… », υποστηρίζουν στο Λιμάνι, ως απάντηση στις χθεσινές κινήσεις του Παναθηναϊκού και, κυρίως, του Σισέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags