Facebook Pixel «Το ρεζιλίκι του ΠΑΟ δεν τελείωσε!»
| 2011-02-26 10:24:00

«Το ρεζιλίκι του ΠΑΟ δεν τελείωσε!»

«Το ρεζιλίκι του ΠΑΟ δεν τελείωσε!»

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης γράφει στο blog του για τη χοντρή ξεφτίλα και το ατελείωτο ρεζιλίκι του Παναθηναϊκού, στην πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Σούπερ Λίγκα...

Χοντρή ξεφτίλα και ατέλειωτο ρεζιλίκι ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην Σούπερ Λίγκα για την πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και της διοργανώτριας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο κ. Γόντικας και οι συν αυτώ, με τα επιχειρήματά τους δεν κατάφεραν παρά να αποσπάσουν τρεις ψήφους, συμπεριλαμβανομένης και αυτών των ιδίων. Δηλαδή, εν ολίγοις, μόνο η ΑΕΚ και ο Αρης του κ. Κόντη ψήφισαν εναντίον του Παναθηναϊκού.

Η κατάθεση μομφής, είναι πολύ σοβαρή και σημαντική ενέργεια, που αν υποβληθεί χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλιστεί η πλειοψηφία, γίνεται μπούμερανγκ και επιστρέφει εναντίον εκείνου πού την κατέθεσε.

Ο Παναθηναϊκός, ενεργώντας υπό το κράτος εσπευσμένων και σπασμωδικών αποφάσεων που αποβλέπουν κυρίως στον εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης, αποφάσισε να καταθέσει μομφή εναντίον του κ. Μαρινάκη, που κατά την εκτίμηση των μελών της Σούπερ Λίγκας, είναι απόλυτα επιτυχημένος πρόεδρος.

Μοιραία – αλλά και εκούσια - «θύματα» αυτής της άφρονας και αλλοπρόσαλλης τακτικής, κάποιοι εκ των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κυριολεκτικά άγονται και φέρονται όπου επιτάσσει ο φανατισμός τους, που σίγουρα συντηρείται από τις ενέργειες της ΠΑΕ.

Από την στιγμή που τελείωσε το ντέρμπι, οι παρωπιδοφόροι αυτοί οπαδοί τρέχουν για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, πότε στο σπίτι του Τοροσίδη, πότε στο 5Χ5 πού παίζει ο Γκαγκάτσης, πότε στην Αργοναυτών, στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και πότε στο Σοφιτέλ του αεροδρομίου. Και πάει λέγοντας. Οπου γης και πατρίς.

Ηδη λοιπόν, η μία από τις ενέργειες τις οποίες είχε αποφασίσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να πιέσει καταστάσεις, ανήκει στο παρελθόν σημειώνοντας τραγική και εξευτελιστική αποτυχία. Την ίδια τύχη, θα έχουν και οι άλλες που ακολούθησαν. Όπως για παράδειγμα, η κατάθεση στην ΕΠΟ (προσωπικά στον κ. Πιλάβιο, φυσικά) του φακέλου με τα γεγονότα, που κανείς δεν ζήτησε, κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί και βεβαίως, δεν πρόκειται να επηρεάσει οποιαδήποτε κατάσταση.

Ιδια τύχη θα έχει και η όποια προσφυγή στη FIFA ή την UEFA, οι οποίες δεν έχουν ούτε την δικαιοδοσία, ούτε και το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα προβλήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η μόνη ενέργεια προς την κατεύθυνση της διεθνοποίησης του θέματος πουθα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός, είναι η προσφυγή στο CAS, όταν και όποτε παρθεί η οριστική απόφαση των ελληνικών Πειθαρχικών Επιτροπών, και αυτή όμως, εκτός του ότι δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας, είναι και… ασύμφορη οικονομικά.

Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει εκεί ο Παναθηναϊκός. Προτιμάει τα… σίγουρα της ΕΠΟ και βεβαίως, του αντικειμενικού λεγόμενου Τύπου, που τον στηρίζει.

Πηγή: katimagiko.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags