Facebook Pixel Τα γυρίζει, τώρα, ο Σάκης...
| 2011-02-26 11:28:00

Τα γυρίζει, τώρα, ο Σάκης...

Τα γυρίζει, τώρα, ο Σάκης...

Για αχαριστία προς το πρόσωπό του έκανε λόγο ο Σάκης Τσιώλης σε νέες δηλώσεις του, παρότι τις προάλλες ήταν όλα μέλι γάλα με τον Μπέο...

Ο Έλληνας προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "ΝΕΑ", χαρακτηρίζοντας απάνθρωπο να μην μπορείς να διεκδικήσεις όσα έχτισες με κόπο...

«Αισθάνομαι την αχαριστία προς το πρόσωπό μου. Η ζωή συνεχίζεται και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Αλλά είναι απάνθρωπο να μην μπορείς να διεκδικήσεις όλα όσα με πολύ κόπο και μόχθο έχτιζες μια ολόκληρη χρονιά.

Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό που μετρά είναι η γνώμη και οι αποφάσεις του προέδρου. Οι παράγοντες με τον τρόπο που λειτουργούν δεν είναι ό,τι καλύτερο για το ποδόσφαιρο. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι τα καλά αποτελέσματα, αλλά κι αυτά μπορεί να μην αρκούν», είπε αρχικά κσι στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, αλλά ακόμη κουβαλάω μέσω μου τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν μπορώ από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθώ και να δουλέψω σε άλλη ομάδα. Θέλω το χρόνο μου. Έτσι θα περιμένω και μέσα στο Μάρτιο θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Για επαφές με άλλες ομάδες: «Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά οι ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου είναι μεγάλων δυνατοτήτων. Το 2007 μού είχε γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό να αναλάβω την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Μπάκε, αλλά τελικά αυτή η υπόθεση δεν ευοδώθηκε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags