Facebook Pixel Φουρτούνες με …Φουρτάδο!
| 2012-09-05 09:15:00

Φουρτούνες με …Φουρτάδο!

Φουρτούνες με …Φουρτάδο!

Να ρωτήσουμε κάτι; Η ΑΕΚ από λεφτά, γιοκ. Κάτι ψιλά έχει στο ταμείο της. Κι από μεταγραφές; Πάλι, γιοκ. Με το στανιό να πάρει κανέναν παίκτη, αφού υπάρχει η σχετική απαγόρευση.

Και τι κατάφερε η Ένωση; Να πάρει με μεταγραφή τον Φουρτάδο; Μα καλά, δεν μπορούσε να αγοράσει έναν ποδοσφαιριστή που να τη βοηθούσε άμεσα;

Κι όχι μόνο αυτό. Κι έδωσε τα ωραία της λεφτά η ΑΕΚ, αλλά και την ξεφώνισε ο Κούγιας από πάνω.

Μέχρι και ο Βλάχος δεν κρατήθηκε χθες και μίλησε για τραγικό Φουρτάδο που είναι ανέτοιμος και δεν παίζει ούτε στην β' ομάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται.

Η ερώτηση, όμως, είναι συγκεκριμένη. Όταν κάνανε πρόταση από την ΑΕΚ για τον Φουρτάδο δεν τον είχαν δει καθόλου τον παίκτη για να ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται; Και το λέμε αυτό επειδή η Ένωση, με τόσο φτωχό ρόστερ, έχει ανάγκη από άμεση βοήθεια. Μέχρι να κάνει φυσική κατάσταση ο Φουρτάδο, το τρένο μπορεί να το έχει χάσει η ομάδα.

Και σα να μην έφταναν αυτά, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στην πρώτη του εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα, στην πρεμιέρα, παραλίγο να αποβληθεί. Ή μήπως δεν είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις παλιότερα όταν δυο φορές δεν κράτησε το φερ πλέι στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε;

Ποιοι επέλεξαν, λοιπόν, τον Φουρτάδο για να πάει στην ΑΕΚ; Και ποιοι δεν είδαν ή δεν έμαθαν ότι είναι τελείως ανέτοιμος να βοηθήσει στην παρούσα φάση; Αυτοί έχουν την ευθύνη που η ΑΕΚ δεν έχει άμεση διαθέσιμη μια λύση για την ενδεκάδα, όχι ο Φουρτάδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags