Facebook Pixel Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια!
| 2010-12-27 11:27:00

Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια!

Δεν έχει περιθώρια, στενέψανε τα όρια!

Σε πέντε μέρες Μπλάνκο και Τζιμπούρ θα έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους. Τι περιμένουν στην ΑΕΚ;

Δεν έχει άλλα περιθώρια η «Ένωση» στο θέμα των ανανεώσεων δύο πολύ σημαντικών της μονάδων.

Μέσα στις επόμενες μέρες πρέπει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να την παραμονή τόσο του Ίσμαελ Μπλάνκο, όσο και του Ράφικ Τζιμπούρ, διαφορετικά από το Σάββατο οι δύο παίκτες μπορούν να χαθούν, μια και αποκτούν το δικαίωμα υπογραφής σε ομάδας της αρεσκείας τους.

Σε ό,τι αφορά τον «Ζόρο» η ΑΕΚ έχει συνηδειτοποιήσει πια ότι δεν μπορεί να αφήσει έτσι τον πρώτο της «κανόνι» τα τελευταία 3,5 χρόνια. Έτσι, ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση και ευελπιστεί στο «ναι» του Αργεντινού.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο ραντεβού ο Σταύρος Αδαμίδης ανέβηκε από τις 500.000 ευρώ στις 550.000 ευρώ, ενώ η πλευρά του παίκτη έπεσε από τις 800.000 ευρώ στις 700.000 ευρώ. Έτσι, εκτιμάται ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στις 600.000 ευρώ.

Στα θετικά για την ΑΕΚ είναι ότι ο Μπλάνκο έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει στην ομάδα. Ισχύει, όμως, το ίδιο και με τον Τζιμπούρ;

Ο Αλγερινός καθυστερεί εσκεμμένα την επισημοποίηση της συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβρη και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι εδώ που φτάσαμε το θέμα δεν είναι... τυπικό.

Ο παίκτης φέρεται ότι κάνει περιμένει από το εξωτερικό (Γαλλία ή Γερμανία) και αν το βρει δύσκολα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags