Facebook Pixel Δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας
| 2011-02-26 13:42:00

Δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Η 43χρονη Nicole Kidman μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά σε αυστραλιανή εκπομπή για τα προβλήματα που αντιμετώπισε για να συλλάβει και την απόφαση της να κάνει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Όπως παραδέχτηκε η διάσημη ηθοποιός, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υπογονιμότητας από την εποχή που ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Tom Cruise.

«Οποιαδήποτε γυναίκα προσπαθεί να κάνει παιδί και αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα, γνωρίζει πολύ καλά την απογοήτευση, τον πόνο και την απώλεια που βιώνεις όταν παλεύεις με τη γονιμότητα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Παρόλο που το πρόβλημά της έδειξε να υποχωρεί δύο χρόνια πριν, με την εγκυμοσύνη και τη γέννηση της κόρης της Sunday Rose όταν η Nicole αποφάσισε να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί με το σύζυγο της Keith Urban ήρθαν αντιμέτωποι με ανυπέρβλητα εμπόδια.

«Ήθελα απεγνωσμένα ένα ακόμα παιδί και ο σύζυγός μου επίσης. Παρ' όλα αυτά, οι συγκυρίες δεν μας ευνόησαν καθόλου», υπογραμμίζει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Έτσι πήραν την απόφαση να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Η μικρή Faith Margaret Kidman Urban είναι μόλις 2 μηνών και έχει χαρίσει χαμόγελα στους γονείς και την αδελφή της.

Όσο για την ηθοποιό, μιλώντας για την παρένθετη μητέρα είπε: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που το έκανε αυτό για εμάς. Συγκινούμαι πάρα πολύ όταν μιλάω για εκείνη επειδή της είμαι απίστευτα ευγνώμων».

Πηγή:Yupi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags