Facebook Pixel Πότε θα παίξει ο Ντιακιτέ;
| 2012-09-09 08:42:00

Πότε θα παίξει ο Ντιακιτέ;

Πότε θα παίξει ο Ντιακιτέ;

Το δίλημμα του Ζαρντίμ για τον 27χρονο μέσο.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο είναι έτοιμος να τεθεί ο Ντρίσα Ντιακιτέ στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων που έκανε ο 27χρονος χαφ, η εικόνα του στο φιλικό με την ομάδα Νέων και το γεγονός ότι έβγαλε όλο το παιχνίδι χωρίς προβλήματα αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να σκέφτεται την άμεση χρησιμοποίησή του.

Ο διεθνής μέσος από το Μάλι δεν είναι σε σούπερ κατάσταση, όμως δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο για να βοηθήσει άμεσα τους Πειραιώτες. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του έλεγαν ότι έτσι όπως τον βλέπουν θα είναι έτοιμος για να βρίσκεται στην αποστολή κι από το ματς με τη Σάλκε.

Από την πλευρά του, ο Ζαρντίμ παρουσιάζεται επιφυλακτικός και σκέφτεται το χρονικό διάστημα που προηγήθηκε. Ο 38χρονος τεχνικός δεν θέλει να βιαστεί με τον Ντιακιτέ και να πιεστεί χωρίς λόγο.

Όλα δείχνουν ότι θα κάνει μια-δυο ακόμη εβδομάδες προπονήσεις πριν παίξει, αν και υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή την εβδομάδα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags