17/12/10 - 18:50

Έπαθαν και… έμαθαν οι «πράσινοι»!

Τα επεισόδια σε Ολυμπιακό Στάδιο και Τρίπολη φαίνεται πως θορύβησαν τους ανθρώπους τους Παναθηναϊκού, οι οποίοι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση απευθυνόμενοι προς τους φιλάθλους της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Έπαθαν και… έμαθαν οι «πράσινοι»!
30.871views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Η «πράσινη» ΠΑΕ λοιπόν, ενημερώνει πως θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι σε όσους βρεθούν στο γήπεδο για τον σαββατιάτικο παιχνίδι και ζητάει από όλους να είναι…κύριοι.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, για τα ακόλουθα:

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α' Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Η πρόσβαση και η είδοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.
 
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο
».