Facebook Pixel "Βράζει" ο Θόδωρας με τον πρώην "αδερφό" του
| 2012-09-10 09:24:00

"Βράζει" ο Θόδωρας με τον πρώην "αδερφό" του

"Βράζει" ο Θόδωρας με τον πρώην "αδερφό" του

Ο "Τρελός του χωριού" τραβά την …κουρτίνα στη σχέση Ζαγοράκη-Βρύζα.

«Είμαστε αδέρφια...», έλεγαν Θόδωρας Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας, ξανά και ξανά. Θυμάστε; Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 μέχρι και πρόσφατα δεν δήλωναν απλώς φίλοι ή κολλητοί, αλλά αδέρφια. 
 
Αυτή η κολόνια κράτησε πολλά χρόνια, μέχρι που τον περασμένο Ιούλιο ο Βρύζας έριξε την «μπόμπα».
 
«Δεν μιλάμε», είπε και εξήγησε ότι οι αρχές του μπαίνουν πάνω από τις φιλίες. Μιλάμε δηλαδή για χοντρό θέμα που χρήζει τρελής διερεύνησης, δεν μιλάμε για έναν τσακωμό ή μία παρεξήγηση μεταξύ φίλων. Το θέμα όμως, φίλοι μου, χόντρυνε πλέον όσο δεν πάει άλλο κι έγινε ασήκωτο, μετά τα όσα προέκυψαν για τον Ζαγοράκη, τον οποίο αν πιάσεις από τη μύτη, θα κάνει «μπαμ». 
 
Πλέον, ο Θόδωρας αισθάνεται διπλά και τριπλά εκτεθειμένος από τον πρώην... αδερφό του, που θεωρεί ότι δεν τον κάλυψε ούτε ηθικά, ούτε τυπικά, ούτε πρακτικά, ούτε νομικά. Δεν τον κάλυψε δηλαδή πουθενά και σε τίποτα. Κι αν οι δυο τους είχαν να μιλήσουν καιρό στο τηλέφωνο, καταλαβαίνετε ότι ύστερα από όλα αυτά, δεν θα έχουμε επικοινωνία για πολύ πολύ καιρό. Ποιος να σηκώσει το τηλέφωνο για να μιλήσει με τον άλλον και τι να του πει; Αυτό το γυαλί που ράγισε δεν το βλέπω να κολλάει με τίποτα.
 
Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags