Facebook Pixel Θέλουν το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο
| 2012-09-10 09:30:00

Θέλουν το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Θέλουν το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Μου δίνεται η αίσθηση από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ότι υπάρχει ο στόχος να γίνει στη Λεωφόρο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά η αίσθηση που μου δημιουργείται διαβάζοντας τα «μεγάλα γράμματα» από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για το γηπεδικό θέμα του τριφυλλιού, είναι ότι στο πράσινο στρατόπεδο επείγονται να γυρίσει η ομάδα τους στη Λεωφόρο όσο το δυνατό πιο σύντομα...

Ώστε το εντός έδρας ντέρμπι τους με τον Ολυμπιακό αρχές Δεκέμβρη να μη γίνει στο ΟΑΚΑ, αλλά στην Αλεξάνδρας.

Μοιάζουν να «επενδύουν» πάνω στην έδρα αυτή για ένα παιχνίδι, που όπως και να το κάνουμε πάντοτε σημαίνει πολλά για τους δύο αιώνιους εχθρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι ειδικά αυτό θα είναι και το πρώτο ουσιαστικά της «εποχής Αλαφούζου» για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Με ό,τι συνεπάγεται κι από την γνωστή και μεγάλη κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου.

Υποτίθεται ότι το αργότερο μέσα στο Γενάρη θα είναι έτοιμη η Λεωφόρος για να υποδεχθεί πίσω τον Παναθηναϊκό. Αλλά αν είναι έτοιμη αρχές Γενάρη, που διαβάζω πως θα είναι, γιατί να μην είναι 20-30 ημέρες πριν, ώστε να γίνει εκεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φαντάζομαι πως σκέφτονται στο τριφύλλι.

Θα έχει ενδιαφέρον, αν μη τι άλλο. Διότι, είναι κι η συγκυρία τέτοια. Βάσει του ανεπίσημου προγράμματος της Λίγκας είναι να διεξαχθεί 9 Δεκέμβρη. Και στις 4 θα δίνει ο Ολυμπιακός το τελευταίο του παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άρσεναλ, στο Καραϊσκάκη.

Επαναλαμβάνω ότι μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μου δίνεται η αίσθηση από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ότι υπάρχει ο στόχος να γίνει στη Λεωφόρο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ότι ποντάρουν στη Λεωφόρο για εκείνο το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags