Facebook Pixel Θα βάλουν νερό στο κρασί τους;
| 2012-09-10 09:18:00

Θα βάλουν νερό στο κρασί τους;

Θα βάλουν νερό στο κρασί τους;

Η διοίκηση του Άρη ευελπιστεί πως σήμερα θα λάβει τέλος το επεισόδιο Κατσαβάκη-Βελλίδη και ο 25χρονος πορτιέρο θα ενταχθεί και πάλι στις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η φετινή χρονιά είναι από τις δυσκολότερες αν όχι η δυσκολότερη της τελευταίας εφταετίας τουλάχιστον. Έχουν αλλάξει πολλά στον Άρη σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα χρειάζεται στήριξη και πίστωση χρόνου.

Το να είναι ο Άρης ενωμένος σε όλους τους τομείς είναι επιτακτική ανάγκη. Οποιοδήποτε εσωτερικό πρόβλημα, οποιαδήποτε ίντριγκα μπορεί να αποφέρει δυσάρεστα γεγονότα στην πορεία του συλλόγου.

Ήδη το πρόβλημα που προέκυψε από την προηγούμενη Κυριακή με Κατσαβάκη και Βελλίδη έχει φέρει σε δύσκολη θέση όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα καθημερινά. Η διοίκηση για παράδειγμα κάνει προσπάθειες να επιφέρει λύση στο πρόβλημα που όμως έχουν πέσει όλες στο κενό.

Σήμερα θα γίνει εκ νέου προσπάθεια. Η διοικούσα επιτροπή θα έχει συνάντηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να διευκρινιστούν συγκεκριμένα πράγματα στις σχέσεις όλων μέσα στην ομάδα και φυσικά με σκοπό να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον προπονητή και τον διεθνή τερματοφύλακα των κίτρινων.

Απόφαση των διοικούντων είναι να μιλήσουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές ανοικτά για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργούν μέσα στην ομάδα, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, που διαταράσσουν την ηρεμία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μπροστά της η ομάδα έχει μια σειρά δύσκολων αγώνων και χρειάζεται να είναι όλοι στο πλευρό της. Δεν χωράνε πείσματα και εγωισμοί. Το ποιος έχει δίκιο αυτή τη στιγμή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το ζήτημα είναι το πως θα βοηθηθεί ο Άρης. Ο καθένας έχει κατανοήσει το τι συνέβη και είναι βέβαιο πως από εδώ και στο εξής δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος και του προπονητή.

Ο Άρης την Κυριακή παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και θέλει πάση θυσία βαθμούς ή τουλάχιστον τον βαθμό για να μπορέσει να ανέβει και ψυχολογικά. Αν δεν υπάρχει ηρεμία όμως μέχρι τότε, δύσκολα θα τα καταφέρει. Η ομάδα χρειάζεται όλα της τα όπλα του ετοιμοπόλεμα. Κανένας δεν περισσεύει...

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags