Facebook Pixel Έριξε το νοίκι ο Τσακίρης
| 2012-09-10 16:36:00

Έριξε το νοίκι ο Τσακίρης

Έριξε το νοίκι ο Τσακίρης

Σε συμφωνία με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ήρθαν οι άνθρωποι του Πανιωνίου για το ενοίκιο των εγκαταστάσεων του "Απήλιον", με την ΠΑΕ να γλιτώνει ετησίως περισσότερα από 370.000 ευρώ.

Στην συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές την Δευτέρα, ο πρώην μεγαλομέτοχος του συλλόγου και ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων του Κορωπίου δέχτηκε να γίνει μία πολύ σημαντική μείωση στο μίσθωμα του αθλητικού κέντρου.

Συγκεκριμένα από τις 40.000 ευρώ που κατέβαλαν μηνιαίως οι Νεοσμυρνιώτες, πλέον θα δίνουν 9.000 ευρώ, δηλαδή μιλάμε για μείωση μεγαλύτερη του 75%. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι σε ετήσια βάση η ΠΑΕ θα γλιτώνει 372.000 ευρώ, μιας και από τις 480.000 συνολικά που ήταν το ποσό, θα πέσει στις 108.000 ευρώ.

Γίνεται προφανές μετά από αυτή την εξέλιξη ότι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος για το «Απήλιον» και τον κομβικό του ρόλο για την «παραγωγή» νέων παικτών, έχει άμεση σχέση με την θετική έκβαση της επαφής που υπήρξε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Μοχλός ανάπτυξης των ακαδημιών του Πανιωνίου γίνεται το προπονητικό κέντρο "Απήλιον", προκειμένου να συνεχιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η παραγωγή ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη της ομάδα. Οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανιωνίου θα προπονούνται κανονικά στο "Απήλιον" και παράλληλα θα υπάρξει άμεση σύνδεση των ακαδημιών του προπονητικού κέντρου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Συμπερασματικά, το "Απήλιον" θα είναι ο κύριος τροφοδότης ταλέντων της ομάδας μας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοσή μας, ως η πρωτοπόρος ομάδα στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών, που θα προσφέρουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές ομάδες του».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags