Facebook Pixel Aδιέξοδο «Βγενό», πρόβλεψη Τζίγκερ
| 2010-12-27 12:45:00

Aδιέξοδο «Βγενό», πρόβλεψη Τζίγκερ

Aδιέξοδο «Βγενό», πρόβλεψη Τζίγκερ

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πριν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό σκέφτηκε τα προβλήματα που είχαν προκληθεί στο παρελθόν. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προβλέπει επιστροφή του Mr MIG.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», ο Ανδρέας Βγενόπουλος ακόμα και αν εξασφάλιζε το 25% της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν θα μπορούσε να φτάσει, ούτε στο 50,1% της πλειοψηφίας και όχι στο 67%. Ο «Βγενό» ήξερε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στο 30% της οικογένειας Βαρδινογιάννη, στο 4,9% του Παύλου Γιαννακόπουλου καθώς οι σχέσεις τους είναι πάρα πολύ κακές, ενώ όπως όλα δείχνουν έχει «ψυχρανθεί» τόσο με τον Νικόλα Πατέρα, όσο και με τους Ξυλά, Νίκα και Πολέμη. Ετσι, θα είχε τη συνδρομή μόνο του Μιχάλη Ζολώτα που είναι στο 4,7% και θα περίμενε το 10% του Ερασιτέχνη για να φτάσει το 50%...

Προβλέπει επιστροφή «Βγενό» ο Τζίγκερ

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», υπάρχει η εκτίμηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό: «Οι αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι δουλειά άλλων. Τώρα που η Grant Thornton επιβεβαιώνει την Deloitte καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Η λύση της φυγής προ του αδιέξοδου θυμίζει ελιγμούς που έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις», φέρεται να λέει στο περιβάλλον του ο Τζίγκερ. Πάντως, η τελευταία φράση φαίνεται να δείχνει την πρόβλεψη του για την επιστροφή του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Πατέρας: «Αφήνω καθαρό τον Παναθηναϊκό»

Στην ίδια εφημερίδα γίνεται λόγος και για τον Νικόλα Πατέρα, με τον πρώην πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να φέρεται να λέει: «Εγώ αφήνω τον Παναθηναϊκό καθαρό και όχι με δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ όπως έκανε ο Κόκκαλης με τον Ολυμπιακό. Λεφτά υπάρχουν μέχρι τον Μάιο και μπορεί από αυτά να περισσέψουν και 3,4 εκ. ευρώ για μεταγραφές. Από εκεί και πέρα όποιος πάρει την ομάδα θα πρέπει να βάλει χρήματα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags