Facebook Pixel Το φιλικό του Βιτόλο
| 2010-12-27 12:47:00

Το φιλικό του Βιτόλο

Το φιλικό του Βιτόλο

Περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα που διοργάνωσε ο μέσος του ΠΑΟΚ στην πατρίδα του την Τενερίφη.
 

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μία χρονιά το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε στην Τενερίφη ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ, που δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος, αφού το παρών στο Αθλητικό Κέντρο της Τενερίφης έδωσαν 3.000 και πλέον φίλοι του ποδοσφαίρου.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, σε συνεργασία με το ίδρυμα "Ademi Tenerife". Θυμίζουμε ότι, τα εισιτήρια κόστιζαν 3 ευρώ για τα παιδιά και 5 για τους ενήλικες.

Του το... χάλασε η Μπαρτσελόνα

Στον συγκεκριμένο αγώνα αναμένονταν να δώσουν το παρών και τα δύο ανερχόμενα αστέρια της Μπαρτσελόνα, Χεφρέν και Πέδρο. Ωστόσο, η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" δεν έδωσε τελικά άδεια στους δύο ποδοσφαιριστές, για να αγωνιστούν, αφού το πρωτάθλημα Ισπανίας είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο, αμφότεροι έδωσαν το παρών στο γήπεδο.

Αντίθετα, κανονικά αγωνίστηκαν διάφοροι ηθοποιοί, τραγουδιστές και πολιτικοί της χώρας, υπό τις οδηγίες των Τόνιο Ερνάντεθ και Νταβίντ Αμαράλ. Από την πλευρά των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών το παρών έδωσαν οι Αγιόθε Γκαρθία (Σπόρτινγκ Χιχόν), Αϊράμ Καμπρέρα (Βιγιαρεάλ Β'), Αντόνιο Ιντάλγο (Τενερίφη), Ρικάρντο Λεόν (Τενερίφη), Ομάρ Ράμος (Τενερίφη), Ρουμπέν Ροσκέτε (Τενερίφη) και Κρίστο Μαρέρο (Ουνιβερσιδάδ Λας Πάλμας). Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μανουέλ Άνχελ Πέρεθ Λίμα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον αγώνα έλαβαν χώρα διάφορες εκδηλώσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και έτσι ο Βίκτορ Βιτόλο να έχει ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζει το φιλικό της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: Olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags