Facebook Pixel Έτσι για να τον θυμούνται...
| 2012-09-13 12:44:00

Έτσι για να τον θυμούνται...

Έτσι για να τον θυμούνται...

Ενα ξεχωριστό δώρο επιφύλασσε για τους διεθνείς της εθνικής ομάδας ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος τους υποσχέθηκε πριμ 150.000 για τις δύο νίκες με Λετονία και Λιθουανία.

Ενα δώρο επιφύλασσε για τους διεθνείς της εθνικής ομάδας ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος. Ενα δώρο ύψους 150.000 ευρώ ως υλική ανταμοιβή, πέραν της ηθικής, για τις δύο νίκες με Λετονία εκτός έδρας και Λιθουανία εντός, που έφεραν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην ευχάριστη θέση του να έχει δύο νίκες στα δύο πρώτα της παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, κάτι που τις δύο φορές που συνέβη στο παρελθόν η Ελλάδα προκρίθηκε σε Μουντιάλ (1994, 2010).

Ολα αυτά μεταφράζονται στο ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος, που σε λιγότερο από έναν μήνα δεν θα είναι πρόεδρος της ΕΠΟ, αφού δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, υποσχέθηκε στους παίκτες της Εθνικής πριμ 150.000 σε περίπτωση που κάνουν δύο νίκες με Λετονία και Λιθουανία, κάτι που έγινε.

Η υπόσχεση δόθηκε προ ημερών, στο περιθώριο μιας προπόνησης της εθνικής ομάδας, όταν ο Σοφοκλής Πιλάβιος θέλοντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες κάλεσε τους Κατσουράνη, Σαμαρά, Γκέκα, Τοροσίδη και τους ανακοίνωσε πριμ ύψους 150.000 ευρώ. Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο δώρο του προέδρου της ΕΠΟ προς τους ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης», καθώς τα δυο ματς του Σεπτεμβρίου ήταν τα τελευταία επί των ημερών του στην ομοσπονδία.

Πέραν αυτού του εκτάκτου πριμ, βεβαίως, υπάρχει και το θέμα του συνολικού πριμ που θα πάρουν οι διεθνείς εάν η Εθνική προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο επόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags