Facebook Pixel Έχουν εξήγηση τα «καψώνια» σε «Φέτφα»;
| 2011-02-27 13:20:00

Έχουν εξήγηση τα «καψώνια» σε «Φέτφα»;

Έχουν εξήγηση τα «καψώνια» σε «Φέτφα»;

Για τρίτο σερί παιχνίδι ο Βαλβέρδε αφήνει για «λόγους τακτικής» εκτός αποστολής τον Φετφατζίδη. Τι ακριβώς συμβαίνει με τον …Μέσι της Ελλάδος; Μήπως το παρακάνει ο Ερνέστο;

Κόντρα στις εκτιμήσεις που ανέφεραν ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα πάρει τον μικρό στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα του δώσει -μετά από καιρό- χρόνο συμμετοχής ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον άφησε ξανά εκτός.

Από την ΠΑΕ ενημέρωσαν ανεπίσημα ότι ο «Φέτφα» δεν υπολογίζεται από τον προπονητή για «λόγους τακτικής». Βεβαίως, αυτή είναι μια (λογική) εξήγηση, μια και ο μικρός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μήπως, όμως, είναι άλλη η αιτία που ο Βάσκος έχει παραγκωνίσει για τα καλά τον Φετφατζίδη; Ο Βαλβέρδε είχε εξηγήσει ότι άφησε εκτός αποστολής τον νεαρό ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναϊκό επειδή ήταν …υψηλού κινδύνου.

«Δεν έχει την εμπειρία ακόμα γι’ αυτά τα ματς», έλεγε στους συνεργάτες του Βάσκος. Ωστόσο, τώρα αυτή η «δικαιολογία» από μεριάς Βαλβέρδε δεν στέκει. Γιατί το πρωτάθλημα έχει κριθεί για τον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει άγχος για τις νίκες και τους βαθμούς.

Και το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθει ο Φετφατζίδης στη δράση και να …ξεσκουριάσει μετά από τόση αγωνιστική απραξία. Ωστόσο, ο Βάσκος δεν του έκανε το χατίρι. Γιατί, προφανώς, έχει παράπονα από τις επιδόσεις του στις προπονήσεις.

Ο Βαλβέρδε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να βλέπει προσπάθεια από τον Φετφατζίδη και πολλή δουλειά. «Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, αλλά θέλω περισσότερο», είναι τα λόγια του τεχνικού του Ολυμπιακού για τον μικρό, που φαίνεται ότι δεν κάνει όσα θέλει ο προπονητής του.

Ωστόσο, είναι όντως έτσι τα πράγματα; Γιατί στους αγώνες η εικόνα λέει άλλα. Ότι, δηλαδή, ο Φετφατζίδης είναι πολύ καλύτερος π.χ. από τον Ρόμενταλ, που όποτε έχει παίξει έχει απογοητεύσει. Και πως επίσης ο μικρός δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, αν κρίνουμε, από την εμφάνισή του στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής. Και ακόμα δεν ακούγεται και πολύ λογικό να βρίσκεται χώρος στην αποστολή για τον Ουρτάδο, που είναι ένα ερείπιο, και να μην χωράει στα πλάνα ο μικρός.

Τι είδους «καψώνια» είναι αυτά, λοιπόν, στον Φετφατζίδη από τον Βαλβέρδε και πού αποσκοπούν; Μήπως πρέπει να σκεφτεί ο Βάσκος ότι με το να μένει συνεχώς εκτός ο μικρός «καίγεται» περισσότερο;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags