Facebook Pixel Toν έριξε κι ελπίζει!
| 2011-02-27 17:55:00

Toν έριξε κι ελπίζει!

Toν έριξε κι ελπίζει!

O Αστέρας Τρίπολης σκόραρε εκτός έδρας μετά από το τρεις μήνες (1 γκολ σε 7 αγώνες), αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την παραμονή κι έστειλε ουσιαστικά τον Πανσερραϊκό στη Football League!

Σπουδαίο και παλικαρίσιο το «διπλό» του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες. Οι «Αρκάδες» επικράτησαν με 0-1 του Πανσερραϊκού χάρη στο γκολ με πέναλτι του Ροτζέριο Μάρτινς και θα συνεχίσoυν τη μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας έπιασε τον Πανιώνιο στους 25 βαθμούς (14η θέση) και πλέον περιμένει να δει τι θα κάνει το βράδυ η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, οι Σέρρες με 17 βαθμούς και στον πάτο της βαθμολογίας δεν μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Διαβάστε στοιχεία από το LIVE του sportdog:

Λήξη αγώνα.

86': Δεν χάνονται αυτά. Μόνος του ο Μπαστία απέναντι στον Φερνάντες και η μπάλα στα πουλιά...

80': Οι Σέρρες έχασαν πέναλτι με τον Λεοζίνιο. Ένα πέναλτι που μάλλον "δώρο" του διαιτητή ήταν.

46': Έναρξη Ημιχρόνου.

25’: Οι Σέρρες την κατοχή, ο Αστέρας τις ευκαιρίες. Ο Αρσενίεβιτς από θέση τετ -α- τετ στέλνει την μπάλα πάνω στον Φερνάντες κι έπειτα στο οριζόντιο δοκάρι.

19': ΓΚΟΛ! Ο Αστέρας ανοίγει το σκορ με το πέναλτι του Ροτζέριο. Το πέναλτι έκανε ο Άμο με το χέρι, αλλά από το ριπλέι δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν ήταν. Πάντως, οι γηπεδούχοι δε διαμαρτυρήθηκαν ιδιαίτερα.

1': Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης (53' Σουμπίνιο), Παπάζογλου, Κις (70' Τριανταφύλλου), Μαγουενέ (61' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Λεοζίνιο, Πάρκερ.

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (88' Τσαμπούρης), Ροτζέριο (74' Κερ), Αρσενίεβιτς (64' Ουντότζι), Παπάζογλου.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags