Facebook Pixel «Φταίει ο Χατζηπετρής»!
| 2010-12-27 13:43:00

«Φταίει ο Χατζηπετρής»!

«Φταίει ο Χατζηπετρής»!

Οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση στην ομάδα και σφυρίζουν αδιάφορα.

«Οι αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι δουλειά άλλων», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και πρόσθεσε: «Τώρα που η Grant Thornton επιβεβαιώνει την Deloitte καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Η λύση της φυγής προ του αδιέξοδου θυμίζει ελιγμούς που έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις».

Από την πλευρά του ο Νικόλας Πατέρας, ανέφερε: «Τα λεφτά υπάρχουν και αρκούν έως το Μάιο. Μπορούν να περισσέψουν επίσης και 3-4 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές άμεσα. Από εκεί και πέρα, όποιος πάρει το μαγαζί γωνία, που είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός, θα χρειαστεί να βάλει λεφτά».

«500 ευρώ την ημέρα»

Όσο για τα σενάρια χρεοκοπίας, τόνισε: «Δεν μπορεί να διαδίδουν ότι η ομάδα δεν έχει να πληρώσει το ξενοδοχείο, τη στιγμή που ο νέος προπονητής μένει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, που κοστίζει 500 ευρώ την ημέρα», απάντησε.

Πού κολλάει ο Κόκκαλης;

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι μπηχτές για τον Ολυμπιακό: «Εγώ αφήνω τον Παναθηναϊκό καθαρό και όχι με δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως έκανε ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να καλύψει ζημία από τη λειτουργία του, 15 εκατομμύρια ευρώ τη δεύτερη, συνολικά δηλαδή 30 εκατομμύρια ευρώ».

Και η αναφορά στα οικονομικά: «Βάλαμε 10 εκατομμύρια στη ΓΗΠΕΛ και δώσαμε 25 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη χρονιά σε μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένου και του Μάτος, ενώ τη δεύτερη χρονιά της προεδρίας μου δαπανήσαμε άλλα 15 εκατομμύρια για μεταγραφές, όπως αυτές του Σισέ και του Λέτο.

Αυτά μας κάνουν άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ που προστίθενται στα αρχικά 30 εκατομμύρια ευρώ. Συνολικά έχουμε 80 εκατομμύρια. Ξεπερνούμε τα αρχικά 65 εκατομμύρια και από εκεί και πέρα τα έσοδα έρχονται να καλύψουν ένα μέρος των δαπανών αυτών, οδηγώντας στις ζημίες που έδειξε ο ισολογισμός».

«Πούλησα 50 πλοία»

Για την αποχώρησή του, είπε: «Για μένα δεν είναι θέμα σχήματος η αποχώρηση. Και κεφάλαια έχω, γιατί πούλησα 50 πλοία το 2006. Όμως με την επιστροφή μου στην ομάδα περίμενα ότι ο κόσμος θα στήριζε και θα υπήρχε ενότητα. Οι ακρότητες των τελευταίων αγωνιστικών ξεχείλισαν το ποτήρι. Ένας τραπεζίτης που μ πήρε για δουλειά μού πρότεινε να του δώσουμε την εντολή να βρει επενδυτή. Μπορεί να δοθεί έτσι λύση».

Η λέζα στον Βγενόπουλο

Τέλος, σχολίασε τη στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου λέγοντας: «Ο Ανδρέας δεν είναι ο άνθρωπος που αντέχει να τον αποδοκιμάζουν, αφού έχει βάλει 22 εκατομμύρια ευρώ, και να τρώει τη λέζα».

«Στη σκιά οι Γιαννακόπουλοι»

Από τα... πυρά του δεν γλίτωσαν οι Γιαννακόπουλοι: «Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει τους λόγους του. Ο Γιαννακόπουλος ονειρευόταν να πάρει την ομάδα, αλλά έμενε στη σκιά των Βαρδινογιάννηδων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags