Facebook Pixel «Ποιο ‘Χ’; Νίκη θέλαμε… »
| 2011-02-28 09:28:00

«Ποιο ‘Χ’; Νίκη θέλαμε… »

«Ποιο ‘Χ’; Νίκη θέλαμε… »

Όταν ο Ατρόμητος κατεβαίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού και θέλει να πάρει τη νίκη, κάτι δεν πάει καλά στο "τριφύλλι". Kαι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπρίτο, οι Περιστεριώτες δεν κατέβηκαν για την ισοπαλία...

Οι δηλώσεις του παίκτη στον "Πρωταθλητή":

Για την κούρσα του Πρωταθλήματος:

«Με τον Ολυμπιακό έχουμε παίξει μόνο το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ακόμα, αφού το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι είναι την προτελευταία αγωνιστική. Όμως μπορώ να πω με ευκολία ότι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο και πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έχει την καλύτερη ομάδα και για αυτό κατάφερε να καθαρίσει από νωρίς το πρωτάθλημα. Ότι και να λένε, βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση, αφού ένα παιχνίδι δεν κρίνει τον πρωταθλητή».

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ:

«Θέλαμε τη νίκη από την αρχή γιατί έχουμε ανάγκη τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στην παραμονή μας στην κατηγορία. Καταφέραμε να σκοράρουμε και στη συνέχεια δώσαμε περισσότερο έμφαση στην άμυνα για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Ωστόσο αν ο διαιτητής ήθελε να δώσει το πέναλτι στο χέρι του Γκοβού, θα μπορούσαμε να φύγουμε με κάτι καλύτερο. Όμως αποφάσισε να μην το δώσει και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags