Facebook Pixel «Ευτυχώς που είχε τέτοια εξέλιξη»
| 2011-02-28 09:42:00

«Ευτυχώς που είχε τέτοια εξέλιξη»

«Ευτυχώς που είχε τέτοια εξέλιξη»

Στο γεγονός ότι και ο πλέον κακόπιστος δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ο Ολυμπιακός έδωσε την ισοπαλία στον Πανιώνιο, λόγω της εξέλιξης που είχε το ματς, αναφέρεται στο blog του ο Κώστας Νικολακόπουλος…

Πως τέλειωνα χθες το κομμάτι μου; «…η γνώμη μου είναι ότι το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Ολυμπιακό-κι ας έχει εφτά σερί διπλά μέσα στο σπίτι του Πανιώνιου. Ο Λεμονής έχει παίξει τέσσερις φορές γηπεδούχος κόντρα στον Ολυμπιακό, με Καλλιθέα και Λεβαδειακό κι έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Ξέρετε πως είχαν γίνει η ισοπαλία και η ήττα; Με αυτογκόλ παικτών της Καλλιθέας, δηλαδή με πολύ τύχη για τον Ολυμπιακό».

• Έτσι είναι φίλοι μου. Του το χρωστούσε του Τάκη η θεά τύχη: Καλλιθέα-Ολυμπιακός 1-2 με αυτογκόλ του Κουλακιώτη στο 67. Και Καλλιθέα-Ολυμπιακός 1-1 με αυτογκόλ του Τζορμπατζάκη στο 40! Ε, τώρα πήρε αυτός τον πόντο με…μπιλιάρδο.

• Διότι, αν είσαι μάγκας κύριε Τζιμπούρ, εκεί που βγαίνετε την αντεπίθεση τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού κι έχετε απέναντί σας τρεις παίκτες του Πανιώνιου, αυτό που κάνεις είναι να παίξεις το ένα-δύο με ένα συμπαίκτη σου κι όχι να πας να περάσεις τον τελευταίο αμυντικό, τον Λάτκα, για να μπεις και καλά με την μπάλα στα δίχτυα. Σου κάνει το φάουλ ο Λάτκα, σαν έμπειρος στόπερ και χάνεις την ευκαιρία για το 0-2 και το «άντε γειά». Είμαι λάθος;

• Το καλό είναι ότι το παιχνίδι είχε τέτοια εξέλιξη που όσο και κακόπιστος να είναι κάποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ο Ολυμπιακός κάθισε κι έδωσε ισοπαλία στον Πανιώνιο. Όλοι είδαν ότι παίχτηκε στα ίσα.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags