Facebook Pixel "Πρόεδρε, σκάστα να μας κρατήσεις!"
| 2011-02-28 10:35:00

"Πρόεδρε, σκάστα να μας κρατήσεις!"

"Πρόεδρε, σκάστα να μας κρατήσεις!"

Μήνυμα προς τις διοικήσεις των ομάδων τους έστειλαν Μιραλάς και Μπλάνκο, λίγο πριν τις τελικές συζητήσεις για τα συμβόλαιά τους. Λέτε να ελήφθη;

Το καλύτερο… όπλο των επιθετικών είναι τα γκολ που πετυχαίνουν. Ό,τι και αν κάνουν μέσα στο γήπεδο, αν δεν σκοράρουν, κάποιος θα βρεθεί πάντα να τους κατηγορήσει. Αν όμως βρουν δίχτυα, τότε αποκτούν… δύναμη.

Αυτό ισχύει και για τους Ίσμαελ Μπλάνκο και Κέβιν Μιραλάς, οι οποίοι σκόραραν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό κόντρα σε Εργοτέλη και Πανιώνιο αντίστοιχα και έστειλαν το μήνυμα στις διοικήσεις των ομάδων τους ενόψει των κρίσιμων συζητήσεων για τα συμβόλαιά τους.

Για τον άσο των Πειραιωτών, το γκολ αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι όπως φαίνεται, ο Βέλγος έχει πάρει και πάλι… φωτιά. Την κατάλληλη στιγμή λοιπόν βρήκε να φορμαριστεί, καθώς όπως σας είχε αποκαλύψει ο σκύλος προ ημερών, πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να υπάρξει συνάντηση με τον μάνατζέρ του μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό είναι μεγάλη, περίπου 500.000 ευρώ, ωστόσο πρόθεση και των δύο είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Αν η συνάντηση αυτή γινόταν πριν από ένα μήνα, όταν ο Μιραλάς είχε… σιγήσει επιθετικά και είχαν αρχίσει οι πρώτες «γκρίνιες» από τον κόσμο και τα ΜΜΕ, τότε το «αβαντάζ» θα το είχε ο Ολυμπιακός. Τώρα όμως ο Βέλγος έχει το πάνω χέρι και μπορεί να κάνει ακόμα και τον δύσκολο, ώστε να πάρει τα χρήματα που θέλει. Άλλωστε, είναι πρώτη… μούρη είναι στα ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» εδώ και δέκα ημέρες.

Στην αντίπερα όχθη, τα πράγματα με τον Ίσμαελ Μπλάνκο είναι πιο πολύπλοκα, καθώς στην υπόθεση φαίνεται πως υπάρχει και… τρίτος. Όπως σας είχε γράψει ο spordog, πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του λίγες ημέρες αργότερα. Ο ατζέντης του άλλωστε, αναμένεται πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να συζητήσει είτε με την ΑΕΚ είτε με άλλη ομάδα.

Η διαφορά στο οικονομικό των δύο πλευρών είναι μεγάλη και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δύσκολα θα μπορέσει να… γεφυρωθεί. Ο «Ζορό» όμως βρίσκεται σε καλή φόρμα, βρίσκει δίχτυα και κερδίζει συνεχώς πόντους στην εξέδρα, όπου είναι ήδη αγαπητός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως ήταν από τους λίγους παίκτες που δεν αποδοκιμάστηκαν το Σάββατο στην Κρήτη…

Την δεδομένη στιγμή λοιπόν, τόσο ο Μιραλάς όσο και ο Μπλάνκο πάνε με… καλή ψυχολογία στις συζητήσεις για τα συμβόλαιά τους και απομένει να δούμε αν θα μπορέσουν να «σκοράρουν» και απέναντι στον πρόεδρο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags