Facebook Pixel «Δαγκωτό» Φερέιρα!
| 2011-02-28 12:28:00

«Δαγκωτό» Φερέιρα!

«Δαγκωτό» Φερέιρα!

O Nικόλας Βασιλαράς γράφει για την ψήφο εμπιστοσύνης στον Φερέιρα και την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ο προπονητής το δήλωσε σε όλους τους τόνους και η διοίκηση ζυγίζοντας τα δεδομένα οφείλει να κάνει το επόμενο βήμα. Αρκεί βέβαια να έχει γίνει πρώτα το… προηγούμενο και να λυθεί το διοικητικό διότι φυσικά κανένας Γόντικας δεν θα βάλει τα λεφτά, ούτε θα προσφέρει το όποιο όραμα.

Νομίζω ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πείσει και τον τελευταίο άνθρωπο μέσα και γύρω από την ομάδα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. «Άλλη» ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός έπειτα τον πρώτο μήνα προσαρμογής και ψαξίματος του κόουτς και η δουλειά του φάνηκε πεντακάθαρα μέσα στο τερέν. Εκεί που είναι και ο καθρέφτης.

Το θετικό επίσης για τον Πορτογάλο είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές είναι μαζί του. Τον θέλουν κοντά τους και αναγνωρίζουν την προσφορά του. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ανατρέξουμε σε άλλες περιπτώσεις. Και ο Τεν Κάτε για παράδειγμα έκανε τρομερή δουλειά, αλλά οι παίκτες δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό. Επιπλέον ο Φερέιρα έχει δεθεί με την ομάδα και ΘΕΛΕΙ να συνεχίσει έχοντας κίνητρο για να βοηθήσει και όχι να βάλει μερικά ευρώπουλα ακόμη στο λογαριασμό του.

Με τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου έγραψα ότι ανεξάρτητα απ’ όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη το ποτάμι δεν θα γυρίσει πίσω οπότε ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει σιγά σιγά και την επόμενή του μέρα. Εκεί όπου θα πρέπει να καθίσουν κάτω οι μέτοχοι, να μετρηθούν και να δουν με ποιους θα πορευτεί η ομάδα.

Το γεγονός ότι στη μετά Καραϊσκάκη εποχή ο Παναθηναϊκός «πολέμησε» κυρίως με τον κόσμο του και ελάχιστα με τη διοίκησή του αναδεικνύει τόσο το μέγεθος του προβλήματος όσο και την αναγκαιότητα για να βρεθεί μια λύση. Από εδώ και πέρα σημασία δεν έχουν τα λόγια, που τις περισσότερες φορές δεν κοστίζουν, αλλά το «πορτοφόλι» του καθενός. Αυτό έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός και οτιδήποτε άλλο το ακούμε βερεσέ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags