Facebook Pixel Σπάτα - Παιανία, 5 μέρες δρόμος!
| 2010-12-27 16:14:00

Σπάτα - Παιανία, 5 μέρες δρόμος!

Σπάτα - Παιανία, 5 μέρες δρόμος!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Τζιμπούρ στις 7 Σεπτέμβρη, αλλά ο Αλγερινός ακόμα να υπογράψει. Κι αν δεν υπογράψει ως την Πρωτοχρονιά, περιμένει ο ΠΑΟ στη γωνιά! O sportdog αποκαλύπτει...

Οι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως οι πιθανότητες να βάλει τζίφρα σε νέο συμβόλαιο με την Ένωση, είναι όσο περνούν οι μέρες όλο και λιγότερες. Ο λόγος; Ο Ραφίκ έχει ...άλλα σχέδια στο μυαλό του.

Το σίγουρο είναι πως ο - προς το παρόν - παίκτης της ΑΕΚ από την 1η του νέου έτους έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ελεύθερα με ομάδα της αρεσκείας του και να συμφωνήσει να μεταγραφεί σε αυτήν το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, τον Τζιμπούρ φλερτάρει ευθέως (οι πληροφορίες του sportdog λένε πως έχουν γίνει και κάποιες πρώτες επαφές) με τον Παναθηναϊκό, κατόπιν σχετική εισήγησης του διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση για την αξία του Αλγερινού.

Παράλληλα, ο Τζιμπούρ είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Παναθηναϊκός αυτή την περίοδο: ένας περιφερειακός επιθετικός, που θα κινείται πίσω ή γύρω από τον Σισέ. Ή και θα αντικαθιστά τον Σισέ όταν υπάρχει ανάγκη, καθώς ο Ραφίκ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης…

Εφόσον, λοιπόν, μέχρι την Πρωτοχρονιά ο Τζιμπούρ δεν υπογράψει το - συμφωνημένο; - συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θεωρείται πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Παιανία.

Και μάλιστα όχι το καλοκαίρι αλλά άμεσα, καθώς ποια ομάδα θέλει να κρατήσει έναν παίκτη για ακόμα έξι μήνες στο ρόστερ της ενώ αυτός έχει ήδη συμφωνήσει σε ευθέως ανταγωνιστικό σωματείο; Επίσης, σε περίπτωση που η ΑΕΚ επιλέξει να κρατήσει τον παίκτη ως τη λήξη του συμβολαίου του, πέρα από τα όποια αγωνιστικά ή ψυχολογικά θέματα ενδέχεται να προκύψουν στο επόμενο εξάμηνο (και με δεδομένο τον εκρηκτικό χαρακτήρα του "Τρομοκράτη"), θα πρέπει να αποφασίσει ότι θα τον χάσει ελεύθερο, χωρίς κανένα χρηματικό αντάλλαγμα.

Αντάλλαγμα (έστω μικρό) που, φυσικά, μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να κάνει εδώ και τώρα δικό του τον παίκτη. Για τον Παναθηναϊκό, έτσι κι αλλιώς, η μεταγραφή θα είναι …κοψοχρονιά.

Επιπλέον, έχει και κάτι …περισσευούμενα ανταλλάγματα να δώσει στην ΑΕΚ, αφού επιστρέφουν στην Παιανία οι συνήθεις δανεικοί, Μάντζιος, Μελίσσης, ο - μια χαρούλα για την ΑΕΚ - Κλέιτον και κάποιοι ακόμα που δεν υπολογίζονται από τον Φερέιρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags