Facebook Pixel Αυτοί "έφαγαν" τον Βλάχο κι έδιωξαν τον Μαύρο
| 2012-10-03 10:54:00

Αυτοί "έφαγαν" τον Βλάχο κι έδιωξαν τον Μαύρο

Αυτοί "έφαγαν" τον Βλάχο κι έδιωξαν τον Μαύρο

Κοίτα να δεις... Το µέχρι πρότινος "αόρατο" Δ.Σ. της ΑΕΚ εµφανίστηκε αίφνης για να ζητήσει επί πινάκι το ...κεφάλι του Βαγγέλη Βλάχου, ωθώντας έτσι σε παραίτηση τον Θωµά Μαύρο.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι που συµµετείχαν στην περιβόητη... τηλεδιάσκεψη; Σίγουρα δεν συµπεριλαµβάνεται σε αυτούς ο Στέλιος Σεραφείδης ο οποίος έθεσε εαυτόν εκτός διοίκησης, επειδή τον «άδειασαν». Από κει και πέρα ο Νίκος Νοτιάς ενδεχοµένως να µη γνώριζε καν ότι η ΑΕΚ έπαιζε µε τον Πανιώνιο το περασµένο Σάββατο.

Αφήστε που ίσως ήταν πιο εύκολο να βρεθεί στο τηλέφωνο ο... Μπαράκ Οµπάµα. Και όπως είπε και ο Δηµητρέλος «υπάρχει µία ζυγαριά όπου έξι σκέφτονται αυτό και ένας (ο Μαύρος) το άλλο». Οπότε, αν βγάλουµε έξω Σεραφείδη και Νοτιά, οι υπόλοιποι έξι είναι οι Σίµος, Γρυσµπολάκης, Μπρουσιάνος, Μπόβαλης, Τόγελος και βέβαια ο Δηµητρέλος.

Τα σενάρια πάντως κάνουν λόγο για ενεργό ρόλο του µπλοκ των «Supporters». Δηλαδή Δηµητρέλος, Γρυσµπολάκης, Μπρουσιάνος, Μπόβαλης συν τους εξωδιοικητικούς πλέον Σταύρο Αδαµίδη και Μάκη Κασνακίδη, οι οποίοι φέρονται να παίζουν ακόµη... µπάλα. Το «Goal» πάντως παρουσιάζει αυτούς που επισήµως αποφάσισαν το «φάγωµα» του Βλάχου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

Είναι δικηγόρος στο επάγγελµα και θεωρείται παράγοντας κοινής αποδοχής στην ΑΕΚ. Ουσιαστικά συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, αφού ο πατέρας του (Μπάµπης) ήταν µέλος των διοικήσεων Μπάρλου τη δεκαετία του 1970. Εχει καταπιαστεί επίσης µε το τµήµα βόλεϊ της ΑΕΚ (και µε την οµοσπονδία πετοσφαίρισης), αλλά και µε το ποδόσφαιρο σάλας. Η συνεισφορά του στην ΠΑΕ (µε διαρκές τρέξιµο για διακανονισµούς) είναι πανθοµολογούµενη και κατά δήλωση του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ενωσης Βασίλη Τσιάρτα πρέπει να του στήσουν ανδριάντα!

ΝΙΚΟΣ ΝΟΤΙΑΣ (ΜΕΛΟΣ)

Θεωρητικά ο σηµαντικότερος εκ των µετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά πρακτικά είναι αµέτοχος από αποφάσεις και χρηµατοδότηση. Πόσω µάλλον από τη στιγµή που δεν εισπράττει το συµφωνηθέν µίσθωµα για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα (περί τις 650.000 ετησίως).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΜΟΣ (ΜΕΛΟΣ)

Ο εκπρόσωπος του Νοτιά στο ΔΣ της ΠΑΕ. Δεν έχει σχέση µε το ποδόσφαιρο, αλλά είναι ο πρόεδρος της Μεσογαίας ΑΕ, η οποία ανέλαβε την κατασκευή και συντήρηση του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ (ΜΕΛΟΣ)

Ο αντιπρόσωπος της Alcatel (εµπόριο ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού υλικού) στα Βαλκάνια. Κατά το παρελθόν ήταν µέτοχος και διευθυντικό στέλεχος στην αυτοκινητοβιοµηχανία Hyundai. Είναι δυνατό «κεφάλι» και µετέχει από την αρχή στην ιστορία των «Supporters».

ΗΛΙΑΣ ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΣ (ΜΕΛΟΣ)

Επαγγελµατίας χαρτοπαίκτης ο οποίος συµµετέχει στα φηµισµένα τουρνουά poker stars. Εχει αναπτύξει και επιχειρηµατική δραστηριότητα και µάλιστα είναι συνέταιρος του Σταύρου Αδαµίδη σε µαγαζί παγωµένου γιαουρτιού στη Γλυφάδα.

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΒΑΛΗΣ (ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ)

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει δηµιουργήσει την εταιρεία Elibo Productions η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή ντοκιµαντέρ. Επίσης έχει εργαστεί ως διευθυντής παραγωγής στις τηλεοπτικές εκποµπές «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα», «Ερευνα» και «Οικολογικά Ηµερολόγια», ενώ έχει αναλάβει την παραγωγή στο βραβευµένο διεθνές ντοκιµαντέρ «Απολογία ενός οικονοµικού δολοφόνου».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΓΕΛΟΣ (ΜΕΛΟΣ)

Ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην ΠΑΕ και από τους ανθρώπους που έχουν τρέξει πολύ για το θέµα της ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ)

Ο πρόεδρος των παλαίµαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ παραιτήθηκε από µέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, επειδή όπως ανέφερε στην επιστολή του «...δεν µπήκατε καν στον κόπο να ζητήσετε και τη δική µου γνώµη στο… τηλεφωνικό σας διοικητικό συµβούλιο, στο οποίο πήρατε απόφαση για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags