Facebook Pixel "Επεισόδια δύο δευτερολέπτων!"
| 2011-03-01 09:03:00

"Επεισόδια δύο δευτερολέπτων!"

"Επεισόδια δύο δευτερολέπτων!"

Είπε κι άλλα ...ωραία ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο Δ.Σ. της Λίγκας που άργησαν να διαρρεύσουν. Όπως ότι τα επεισόδια στο Φάληρο ήταν δύο δευτερολέπτων, ότι οι δημοσιογράφοι του χαλάνε το προφίλ και πως ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη!

«Δεν ζήτησα συγνώμη, παραδέχτηκα ότι έκανα παρορμητικές δηλώσεις που δεν έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερο σωματείο. Έχει κάνει τα περισσότερα. Ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη έγινε για δύο δευτερόλεπτα. Έχει χαλάσει το προφίλ μου, βγαίνουν ανακοινώσεις στα αγγλικά και τις έχουν διαβάσει μέχρι και επενδυτές των εταιριών μου στην Νέα Υόρκη», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για τον Τεροβίτσα είπε μεταξύ άλλων: «Να κατονομάσεις όλες τις κακές διαιτησίες. Μόνο για το ντέρμπι βγήκες να μιλήσεις».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έφυγε στη μέση της συνεδρίασης και δεν έχω καταλάβει αν θα έρχεται ή δεν θα έρχεται».

Για τους δημοσιογράφους, είπε: «Αυτά τα δημιουργούν οι δημοσιογράφοι που ζουν από το ποδόσφαιρο. Μου έχουν χαλάσει την εικόνα, γιατί δημοσιεύονται πράγματα που δεν ευσταθούν».

Για τον Δαλούκα, πρόσθεσε: «Παραιτήθηκε, δεν τον έδιωξε κανένας».

Για τον Κοτσόλη: «Ψήφισα για να περάσει, να μην δυναμιτίσω το κλίμα στο ντέρμπι, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν το εκτίμησε».

Τέλος, επανερχόμενος στο θέμα της διαιτησίας και την ανακοίνωση του Σαββάτου, υπογράμμισε: «Η ανακοίνωση αυτή φοβίζει τους διαιτητές και είδαμε πως σφύριξαν το Σαββατοκύριακο οι Τσινιάρηδες και οι Παμπορίδηδες. Ανησυχώ για το πώς θα σφυρίζουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», ανέφερε στο Δ.Σ. και ζήτησε την τιμωρία του Τσινιάρη, διότι επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να κάνουν το γύρο του θριάμβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Να βγάλω τους Ολυμπιακούς στο δρόμο;"

"Απo πού και ως πού ψεύτικο το πρωτάθλημα;"

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags