Facebook Pixel "Αέρινος, γρήγορος, μπαλαδόρος, ντριμπλέρ"
| 2011-03-01 09:10:00

"Αέρινος, γρήγορος, μπαλαδόρος, ντριμπλέρ"

"Αέρινος, γρήγορος, μπαλαδόρος, ντριμπλέρ"

O Νίκος Αλέφαντος με τον πάντα απολαυστικό του τρόπο μιλάει για την αδυναμία του, τον Αμπντούν της Καβάλας!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Φως των Σπορ»:

«Είδατε τι έκανε ο Αμπντούν στην Τούμπα; Μηδέν δύο η Καβάλα, με έναν Αμπντούν να κάνει πάλι μαγικά πράγματα. Κάτι ήξερε ο Ψωμιάδης που είχαμε γράψει ότι πιστεύει πως τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει άλλος στο ελληνικό πρωτάθλημα σε ότι αφορά τον συνδυασμό κόστος – ηλικία – ποδοσφαιρική αξία. Το 5% του Ριέρα έχει κοστίσει συνολικά αυτή τη μεταγραφή… τι να λέμε… το 5%.

Είναι πολύ καλός παίκτης ο Αμπντούν, αέρινος, γρήγορος, μπαλαδόρος, ντριμπλέρ. Και ψάχνει τις ασίστ. Είναι εκπληκτική ομάδα η Καβάλα, τα είχα πει από την αρχή ότι μου αρέσει να τη βλέπω, έχει αθληταράδες μέσα, είναι πολύ γρήγορη ομάδα και έχει παίκτες ντριμπλέρ. Εμένα πέρα από τον Αμντούν θα επαναλάβω ότι μου αρέσει πολύ και ο Ντουγκλάο. Θα ταίριαζε πολύ με τον Αβραάμ αυτός. Είναι πληρθωρικός ο π…, πηδάει με το κεφάλι πολύ ψηλά, αλλά είναι καλός και κάτω, δεν τον περνάς εύκολα, παρά το ύψος του είναι γρήγορος.

Ενδεχομένως είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στο πρωτάθλημα. Για μένα ο Ολυμπιακός θέλει παικταράδες από το εξωτερικό, όπως έκανε τόσα χρόνια, να φέρνει Καρεμπέ, να φέρνει Ριβάλντο. Όμως υπάρχουν 2-3 λύσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα που είναι πολύ καλύτεροι από κάτι μετριότατους παίκτες που βλέπω να έρχονται στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags