Facebook Pixel Συνεννοημένες είναι; (ΦΩΤΟ)
| 2011-03-01 10:46:00

Συνεννοημένες είναι; (ΦΩΤΟ)

Συνεννοημένες είναι; (ΦΩΤΟ)

Η ατάκα του Χιμένεθ περί Ντόρτμουντ και ΑΕΚ έχει δώσει τροφή για πολλά σχόλια και τις εφημερίδες να γράφουν για... μέρες. Τόσο πολύ που την Τρίτη, τρεις από τις αθλητικές φυλλάδες ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα.

«Πρέπει να έχουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει. Αυτό θα γίνει με ενότητα και δουλειά. Πριν από 2-3 χρόνια η Ντόρτμουντ ήταν στο χείλος του γκρεμού... Όπως η ΑΕΚ και χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Σήμερα είναι πρωταθλήτρια στη Γερμανία. Αυτός είναι ο στόχος». Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Μανόλο Χιμένεθ που δημιούργησαν (για μία ακόμη φορά) αίσθηση στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της «Ένωσης» με τον Εργοτέλη.

Την Τρίτη μάλιστα οι αθλητικές εφημερίδες έχουν καταπιαστεί για τα καλά με τα συγκεκριμένα λόγια του Ισπανού τεχνικού. Τρεις από τις φυλλάδες του ελληνικού Τύπου έχουν σχετικό θέμα αναλύοντας τα δεδομένα του γερμανικού συλλόγου και της ομάδας του «Δικέφαλου αετού», λες και είναι... συνεννοημένες.

Ποιες είναι αυτές οι εφημερίδες; Η Goal, η Sportday και η Ώρα των Σπορ!

Η Goal γράφει: «Ντόρτμουντ VS ΑΕΚ. Τιέχουν οι Γερμανοί που δεν μπορεί η ΑΕΚ να της αντιπαρατάξει για να τους μοιάσει, όπως δήλωσε ο Χιμένεθ».

Η Sportday αναλύει τους λόγους, «γιατί η ΑΕΚ θα... δυσκολευτεί να γίνει Ντόρτμουντ».

Τέλος στην... αεκτζήδικη Ώρα των Σπορ, το παίζουν πιο διθυραμβικά: «Μπορούσια όπως ΑΕΚ. Αφιέρωμα στη Ντόρτμουντ. Ομοιότητες και διαφορές της ομάδας της κοιλάδας του Ρουρ με την Ένωση. Πως κινήθηκαν οι Γερμανοί και ξέφυγαν από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags