Facebook Pixel Η ΑΕΛ θέλει 5 νίκες σε 6 ματς!
| 2011-03-01 12:58:00

Η ΑΕΛ θέλει 5 νίκες σε 6 ματς!

Η ΑΕΛ θέλει 5 νίκες σε 6 ματς!

Το γκολ του Ρομέου στο προχθεσινό ματς με τον Αρη κράτησε ζωντανή, έστω και... διασωληνωμένη, τη Λάρισα...

Η ΑΕΛ παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 20 βαθμούς και για να ανανεώσει την παρουσία της στη Super League ψάχνει το θαύμα. Οπου θαύμα οι 5 νίκες στα 6 ματς που απομένουν. Οι 35 βαθμοί δείχνουν αυτήν τη στιγμή ως μαξιλάρι σωτηρίας, όπως είπε πρόσφατα και ο Παύλος Δερμιτζάκης. Τα κουκιά όμως δεν βγαίνουν, αφού οι "βυσσινί" έχουν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα.

Εχουν 3 ματς εντός έδρας και 3 εκτός, αλλά στα δύο ως γηπεδούχος υποδέχονται τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και στα δύο ως φιλοξενούμενοι παίζουν με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Οπως αντιλαμβάνεται κάποιος, πρέπει να κερδίσει τους 3 από τους 4 "μεγάλους" και να πάρει τα τρίποντα κόντρα σε Πανιώνιο, Εργοτέλη, αποστολή κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Ο Ηρακλής των 29 βαθμών χρειάζεται μίνιμουμ 6 βαθμούς. Αν η μία από τις δύο νίκες είναι επί του Πανιώνιου, το κέρδος θα είναι διπλό, αφού οι "κυανέρυθροι" στοχεύουν επίσης στην παραμονή. Η δεύτερη νίκη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού τα εντός έδρας ματς είναι με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ενώ από τα εκτός θεωρητικά έχει πιθανότητες μόνο με τον Εργοτέλη και όχι με τους Αρη, ΑΕΚ.

Η Ξάνθη έχει το πιο βατό πρόγραμμα. Μπορεί να κερδίσει και τα 3 εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά και τον καταδικασμένο Πανσερραϊκό. Αρα μπορεί να υπερβεί το όριο των 35 βαθμών, με τους οποίους σώθηκε πέρυσι.

Ο Ατρόμητος θέλει οπωσδήποτε βαθμούς και εκτός έδρας, αφού στα 2 από τα 3 εντός έδρας παιχνίδια του αντιμετωπίζει τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Φυσικά, αν κερδίσει κάποιον από τους δύο η αποστολή του θα είναι ευκολότερη στη συνέχεια.

Ο Πανιώνιος έχει δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχει μόνο 2 εντός έδρας ματς και 4 έξω. Και το ένα από τα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη είναι με τη Λάρισα. Ακόμη και να πάρει τους 6 βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, θέλει ένα διπλό, αλλά και οι 4 ομάδες που θα αντιμετωπίσει (Ατρόμητος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπ.) δεν έχουν σώσει την παρτίδα.

Ο 16ος της βαθμολογίας Αστέρας θέλει 3 νίκες και μία ισοπαλία, αλλά το πρόγραμμά του είναι βαρύ. Το καλό για την ομάδα της Πελοποννήσου είναι ότι λειτουργεί καλύτερα εκτός έδρας (4 νίκες) παρά στην Τρίπολη (1 νίκη).

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

ΟΜΑΔΑ/25η/26η/27η/28η/29η/30ή

Ηρακλής (29 β.)/Αρης (ε)/ΠΑΟ (μ)/Πανιώνιος (μ)/Εργοτέλης (ε)/ΠΑΟΚ (μ)/ΑΕΚ (ε)

Ξάνθη (29 β.)/Κέρκυρα (μ)/Πανσερραϊκός (ε)/Αστέρας Τρ. (μ)/Ολυμπιακός Β. (ε)/Καβάλα (ε)/Αρης (μ)

Ατρόμητος (28 β.)/Πανιώνιος (μ)/Εργοτέλης (ε)/ΠΑΟΚ (μ)/ΑΕΚ (ε)/Ολυμπιακός (μ)/Καβάλα (μ)

Πανιώνιος (26 β.)/Ατρόμητος (ε)/Λάρισα(μ)/Ηρακλής (ε)/Κέρκυρα (ε)/Πανσερραϊκός (μ)/Αστέρας Τρ. (ε)

Αστέρας Τρ. (25 β.)/Καβάλα (ε)/Ολυμπιακός Β. (μ)/Ξάνθη (ε)/Αρης (μ)/ΠΑΟ (ε)/Πανιώνιος (μ)

Λάρισα (20 β.)/ΠΑΟ (μ)/Πανιώνιος (ε)/Εργοτέλης (μ)/ΠΑΟΚ (ε)/ΑΕΚ (μ)/Ολυμπιακός (ε)

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags