Facebook Pixel "Αν κέρδισε κάτι ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική, το έχασε αυτή"
| 2011-03-01 13:38:00

"Αν κέρδισε κάτι ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική, το έχασε αυτή"

"Αν κέρδισε κάτι ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική, το έχασε αυτή"

O Κώστας Καίσαρης αναρωτιέται "για ποιο λόγο η φασαρία και ο πανικός;" και υιοθετεί την άποψη του Μαρινάκη ότι "διαιτητές και βοηθοί έχουν κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος κάποιες εκατοντάδες λάθη".

Aναλυτικά το άρθρο του:

ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ελλάδας. Αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα: Σφαγή του Ολυμπιακού. Καθαρό οφσάιντ το γκολ του Σβέρκος στη Νέα Σμύρνη. Μαρς το πέναλτι του Γκοβού με τα δύο χέρια στο ΟΑΚΑ. Κλοπή δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό, δώρο ένας βαθμός στον Παναθηναϊκό από τον Τσινιάρη. Αντί για το +13 η διαφορά έμεινε στο +10. Στον Ολυμπιακό, όμως, κύριοι.

Εδειξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό και ανωτερότητα. Ούτε ανακοίνωση βγάλανε ούτε διαμαρτυρήθηκαν. Το μόνο που κάνανε ήταν να δώσουν το κλασικό σε τέτοιες περιπτώσεις ρεπορτάζ. Οτι «στον Ολυμπιακό έλεγαν τι έπρεπε να κάνουμε εμείς για το γκολ-οφσάιντ του Σβέρκος; Να πάμε στην UEFA και τη FIFA ή να βγάλουμε το κόσμο στους δρόμους;».

Ετσι πάει: Κανονικό το γκολ του Κατσουράνη που δεν μέτρησε στο Καραϊσκάκη, κάλπικο το γκολ του Σβέρκος, που μέτρησε στη Νέα Σμύρνη. Ενα - ένα, δηλαδή, και πάτσι και πόστα μέσα σε μία εβδομάδα. Αν κέρδισε κάτι ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική, το έχασε την επόμενη. Για ποιο λόγο, λοιπόν, η φασαρία και ο πανικός; Οπως άλλωστε είπε κι ο Βαγγέλης, διαιτητές και βοηθοί έχουν κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος κάποιες εκατοντάδες λάθη. Δεν πρέπει, λοιπόν, να στεκόμαστε σε ένα οφσάιντ. Αυτό που προέχει και είναι ζητούμενο είναι το καλό του ποδοσφαίρου. Να πέσουν οι τόνοι και όλοι μαζί να κοιτάξουμε μπροστά. Πράγματι.

Η αρρώστια και η σύφιλη στην εγκέφαλο δεν έχουν όρια. Γι' αυτό και δεν παλεύονται. Αποθέωση για την ειρηνική διαμαρτυρία των οπαδών του Παναθηναϊκού. Τα γκαζάκια στα γραφεία της ΕΠΟ και της Super League τα έβαλαν τα ασύλληπτα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς». Λες και δεν είναι οι ίδιοι οι οπαδοί που από δικά τους επεισόδια ο Παναθηναϊκός έπαιξε φέτος τέσσερα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Μέγα θέμα στα «κόκκινα» πρωτοσέλιδα το γκολ-οφσάιντ του Σβέρκος.

Λες και έχει την ίδια αξία με το γκολ του Κατσουράνη. Σαν να εξισώνεις ληστεία στο Φορτ Νοξ με την κλοπή σ' ένα περίπτερο. Το καλό, όμως, είναι ότι έχουν γνώση οι φύλακες. Ο γενναίος και ακάματος γγΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags