Facebook Pixel Ο Καπετάνιος θέλει ...Φορτούνη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2010-12-27 18:56:00

Ο Καπετάνιος θέλει ...Φορτούνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καπετάνιος θέλει ...Φορτούνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς και σίγουρα το πιο "καυτό" όνομα του Αστέρα Τρίπολης, έχει βάλει στο μάτι ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα με προεδρική εντολή, όπως έμαθε ο sportdog...

Ο Κώστας Φορτούνης, τον οποίο εμπιστεύεται πάρα πολύ ο Βαγγέλης Βλάχος δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φετινά ματς του Αστέρα (μετρά ήδη 13 συμμετοχές και ένα εκπληκτικό γκολ επί της ΑΕΚ), είναι η απόλυτη ατραξιόν της ομάδας της Τρίπολης και σίγουρα ένα από τα ονόματα που θα συζητηθούν τα επόμενα χρόνια.

Ήδη, οι σκάουτερ του Ολυμπιακού τον παρακολουθούν και συγκεντρώνουν στοιχεία για τις ικανότητές του, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, ενώ από την περασμένη Τετάρτη (22/12) όλα αυτά γίνονται και κατόπιν παρότρυνσης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο …Καπετάνιος των ερυθρολεύκων, ο οποίος θυμόταν τον Φορτούνη από την γκολάρα επί της ΑΕΚ, τον παρακολούθησε από κοντά στο ματς Αστέρας - Ολυμπιακός 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδας. Μόλις τελείωσε ο αγώνας, ο Μαρινάκης είπε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και στα άλλα στελέχη της διοίκησης που παρακολούθησαν μαζί του το παιχνίδι: "Αυτόν θέλω να τον προσέξετε".

Κι όλα αυτά ενώ ο Φορτούνης είχε λίγο νωρίτερα προκαλέσει την αποβολή του Μέλμπεργκ, κερδίζοντάς τη δεύτερη κίτρινα κάρτα του Σουηδού...

Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να βιαστούν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Φορτούνη, αν δεν είναι απόλυτα βέβαιοι πως μπορεί άμεσα να βοηθήσει.

Γι΄ αυτό η πρώτη σκέψη είναι να τον αφήσουν τουλάχιστον ως το καλοκαίρι στον Αστέρα ώστε να αποκτήσει εμπειρίες και να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αξία του. Εφόσον όλα πάνε καλά, το καλοκαίρι θα επανεξεταστεί ή περίπτωσή του, με την προοπτική είτε να αποκτηθεί και να μετακομίσει αμέσως στο λιμάνι, είτε να παραμείνει για ακόμα μια χρονιά στην Τρίπολη ως "δανεικός".

Όπως, δηλαδή, έγινε με τον Τάσο Παπάζογλου, που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Πανσερραϊκό, αλλά παραχωρήθηκε για ένα χρόνο στην ομάδα των Σερρών...

Το γκολ του Φορτούνη στο ματς με την ΑΕΚ (στο 2:30 του βίντεο):

 

«Ποιος θα έλεγε όχι στον Ολυμπιακό;»

Το katimagiko.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος δέχεται με ιδιαίτερη τιμή το ενδιαφέρον του Θρύλου και τόνισε πως θα ήταν μεγάλη χαρά για αυτόν να κάνει το άλμα με τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Αναλυτικά όσα είπε ο 18χρονος άσος:

«Είμαι ενημερωμένος για όσα γράφονται, τα διαβάζω και γω. Βέβαια είμαι ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης ακόμα, αλλά αν γίνει μια πρόταση, ποιος θα έλεγε όχι στον Ολυμπιακό; Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να αγωνιστούν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αισθάνομαι τιμή μόνο και μόνο από το ενδιαφέρον της ομάδας προς το πρόσωπό μου», τόνισε ο 18χρονος επιθετικός των Αρκάδων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags