Facebook Pixel "Δανεικά, τα πάντα είναι δανεικά..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-10-10 15:32:00

"Δανεικά, τα πάντα είναι δανεικά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δανεικά, τα πάντα είναι δανεικά..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δανεικά χρήματα από τον Παντελή τη βγάζει ο Κώστας Καπετάνος...

Διαβάστε τι σχολίασε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο άσος της Κλουζ...

Για τους λόγους που παρέμεινε στον Άρη το καλοκαίρι ο Κώστας, ο επιθετικός της Κλουζ είπε: «Ο Κώστας είχε την ευκαιρία να φύγει, είχε και προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά ο ίδιος θέλησε να μείνει και να παίξει στον ΑΡΗ. ‘Εγώ θα μείνω εδώ και θα παίξω και τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρσι’, μου είπε το καλοκαίρι. Στο παρελθόν τον πίεσα κι εγώ για κάποια ομάδα και αποδείχθηκε μέγα λάθος για τον Κώστα. Πλέον αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του».

Για το πόσα χρήματα χρωστά ο ΑΡΗΣ στον Κώστα Καπετάνο: «Τον προηγούμενο χρόνο απ’ ό,τι θυμάμαι πληρώθηκε δύο φορές και αυτά έναντι. Δεν ξέρω πόσα του χρωστούν».

Για την απομάκρυνση του Κατσαβάκη: «Τι να σου κάνει και ο προπονητής. Τα 15-20 παιδιά θα έπρεπε να είναι η β΄ ομάδα του ΑΡΗ και όχι η πρώτη. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο αλλά δεν μπορείς σε μία στιγμή να βάλεις τα παιδιά να παίξουν στη Σούπερ Λιγκ. Παλιά έλεγαν να κάνει ένας ποδοσφαιριστής να κάνεις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, να μπει στην αποστολή και σιγά-σιγά να παίξει για να μην τον ‘κάψεις’. Τώρα πήραν 10-15 παιδιά και τα έβαλαν κατευθείαν στη μεγάλη ομάδα».

Για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν στο προηγούμενο παιχνίδι: «Ο κόσμος είναι ο πρώτος που πρέπει να τους στηρίζει. Ο κάθε παίκτης θέλει να βγάλει αυτό που μπορεί, γι’ αυτό λέω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τα μέγιστα. Μου είπε ότι στο τελευταίο ματς του έβριζαν ακόμα από το ζέσταμα. Όταν σε βρίζουν οι ίδιοι σου οι φίλαθλοι τι μπορείς να προσφέρεις; Ο Κώστας ήταν στεναχωρημένος. Εγώ πιστεύω ότι πάει καλά και του λείπει μόνο το γκολ και ας μην είναι δουλειά του το γκολ. Δεν μπορεί ο Κώστας και οι τρεις-τέσσερις που έμειναν να σηκώσουν την ομάδα τους στις πλάτες του. Χρειάζεται στήριξη του κόσμου και με τους νεαρούς να κάνουν ό,τι μπορούν».

Για τον Ζόρζε Κόστα: «Για μένα ήταν από τους καλύτερους προπονητές που έχουν δουλέψει. Είναι επαγγελματίας, είναι προπονητής σύγχρονου ποδοσφαίρου και από εδώ έφυγε όταν ήμασταν στην κορυφή και ήμασταν πέντε βαθμούς μπροστά. Είναι πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Τη δεδομένη στιγμή δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΑΡΗ. Πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει καλά και να πάρει το 100% από κάθε παίκτη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags