Facebook Pixel "Δέκα χρόνια είναι πολλά!"
Ποδόσφαιρο
| 2011-03-01 18:30:00

"Δέκα χρόνια είναι πολλά!"

"Δέκα χρόνια είναι πολλά!"

Ο Μανόλο διάβασε ιστορία, έμαθε πως η ΑΕΚ έχει να πάρει δέκα χρόνια τίτλο και προσπάθησε με αυτό το "όπλο" να ντοπάρει τους παίκτες ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε ακόμα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου τη στήριξη του κόσμου κι έκανε λόγο για πρόκριση που αν έρθει θα είναι "πολλή σκληρή".

Επίσης, αρνήθηκε να μιλήσει για το ραντεβού με τον Παππά, ενώ απάντησε διπλωματικά για το αν Μπλάνκο θα ξεκινήσει αύριο βασικός.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το αυριανό ματς:

«Είναι ένα τρομερά σημαντικό ματς γιατί αν περάσουμε θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και προβλέπω ότι θα γίνουν δύο ισορροπημένα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι βασικός αντίπαλος μας εξάλλου και στο πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο:

«Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήθελα πολύ να δω μία φιέστα αύριο στο ΟΑΚΑ».

Για την άμυνα της ΑΕΚ:

«Πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά στην άμυνα. Η ομάδα του Κρόιφ επίσης δεν είχε καλή άμυνα αλλά έβαζε περισσότερα γκολ απ΄ ότι έτρωγε. Βέβαια εμείς δεν είμαστε ντριμ τιμ».

Για την συμμετοχή του Μπλάνκο:

«Ο Μπλάνκο προέρχεται από ματσάρα την Κυριακή και εξίσου καλό ματς την προηγούμενη Κυριακή ως δεξί χαφ ( με Πανιώνιο). Αν είναι το 100 τοις 100 έτοιμος θα ξεκινήσει, αλλιώς θα μείνει τον πάγκο. Δεν ξέρω γιατί δίνεται τόση σημασία στην 11άδα. Για μένα έχει σημασία ποιοι τελειώνουν το ματς και όχι ποιοι ξεκινούν».

Για την συνάντηση με τον Πέτρο Παππά:

«Έχω γνωρίσει τους ιδιοκτήτες. Είναι καλοί και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, καταλαβαίνω τα προβλήματα που υπάρχουν. Πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και η ΑΕΚ θα τα ξεπεράσει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags