Facebook Pixel Ρετρό ...επανάσταση!
| 2011-03-01 20:08:00

Ρετρό ...επανάσταση!

Ρετρό ...επανάσταση!

Τρίτη σήμερα και ο Μίλτος, ο νταλικέρης σας έχει άλλη μία από τις ρετρό ιστορίες του! Γραφεί λοιπόν στο blog του στο gazzetta.gr για το τουρνουά βόλεϊ που είχε πάρει μέρος η γνωστή παλιοπαρέα των 80’s μαζί με δύο… κορίτσαρους, που τους βοήθησαν να σηκώσουν την κούπα.

Η ρετρό ιστορία αυτής της Τρίτης ξεκινάει από μια αποτυχημένη απόπειρα να παίξουμε ποδόσφαιρο, περνά από ένα επιτυχημένο σουτ στο μπάσκετ και καταλήγει σε μια επιτυχημένη διακωμώδηση του βόλεϊ, μεταξύ δύο απόλυτα επιτυχημένων νυχτερινών εξορμήσεων σε ...πολιτιστικά κέντρα της επαρχίας.

Πάμε, λοιπόν, πίσω για ακόμα μία φορά, στην αγαπημένη παρέα των έιτις, με όλα τα «κακοποιά» της στοιχεία στα τέλη μιας ταραγμένης εφηβείας. Ήταν καλοκαίρι, θέλαμε να παίξουμε μπάλα (έτσι λέγαμε το ποδόσφαιρο), αλλά ίσα που γεμίζαμε ταξί. Οπότε, αποφασίσαμε να παίξουμε μπάσκετ, στο οποίο -να μην το παινευτώ- ήμουν ο ...διάδοχος του -στα ντουζένια του ακόμα- Ντράζεν, πριν μου κλέψει τον τίτλο κάποιος Κόμαζετς, επειδή εγώ στην πορεία κατέληξα ...Χώμαζετς.

Μαζευτήκαμε στο γηπεδάκι με το ...τσιμεντένιο παρκέ, είπαμε να χωριστούμε, αλλά ήμασταν πέντε. «Εγώ δεν παίζω, βαριέμαι», είπε ο Βαγγέλης ο Πατούσας. Και επειδή βαριόταν και επειδή νόμιζε πως έλυνε το πρόβλημα, για να παίξουμε δύο εναντίον δύο. «Κι εγώ βαριέμαι», είπε Κεβόρκ-Γιάννης-Μορφονιός ο Αρμένης, ο οποίος στο μεταξύ είχε βαφτιστεί Πέτρος και είχε τόση σχέση με το μπάσκετ όση το κουνουπίδι με το αρνί του Πάσχα.

Μείναμε τρεις. «Δύο μας και μόνος σου», είπε ο Φώτης ο ...δίκαιος, ο οποίος στο μπάσκετ δεν είχε τρόπο να κερδίσει με μπαμπεσιές, όπως στη Μονόπολυ, όπου έφερνε έξι κι έλεγε «θα παίξω τώρα το πέντε και τον άσο μετά». Έπρεπε να βάλει περισσότερα καλάθια από αυτά που θα έτρωγε, οπότε σκέφτηκε πως παίζοντας ομάδα με τον Δεμπασκαλά εναντίον μου, θα κέρδιζε.

«Δεν πας καλά», του είπε ο Δεμπασκαλάς και συμπλήρωσε: «Με μηδέν θα χάσουμε».

Και ...βαρέθηκε κι αυτός!

Διαβάστε ολόκληρο το απολαυστικό άρθρο του Μίλτου στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags