Facebook Pixel «Κουκιά μετρημένα!»
| 2011-03-02 09:18:00

«Κουκιά μετρημένα!»

«Κουκιά μετρημένα!»

Αυτή την ατάκα θα πει ο Γόντικας στο επόμενο Δ.Σ. του ΠΑΟ, για τους δύο τρόπους προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία το καλοκαίρι: αύξηση στο Μ.Κ. της ΠΑΕ ή πωλήσεις ποδοσφαιριστών!

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα εξηγήσει στους μετόχους πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα, αν και επιχειρηματίες επιτυχημένοι είναι όλοι τους, γνωρίζουν από αυτά.

Στο πρώτο σενάριο ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και οι μέτοχοι θα χρειαστεί να κάνουν Α.Μ.Κ. Στο δεύτερο η ομάδα δεν θα συνεχίσει στο Τσ. Λιγκ (είτε λόγω του ότι θα χάσει τη θέση μέσω των πλέι οφ είτε επειδή μπορεί να αποκλειστεί στα προκριματικά) και οι μέτοχοι πάλι θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Και στις δύο περιπτώσεις, άλλωστε, δεν γίνεται η ομάδα να προχωρήσει χωρίς χρήματα μέχρι να φανεί αν θα συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται αύξηση στο Μ.Κ. ύψους 10-15 εκ. ευρώ.

Αν οι μέτοχοι έχουν την ευγενή καλοσύνη να συνδράμουν, πάει καλά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αρχίσουν οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών, με τους Λέτο, Νίνη, Σιμάο, Τζόρβα και Σπυρόπουλο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, επειδή παλαιότερα υπήρχαν προτάσεις για την παραχώρησή τους.

Η περίπτωση του Σισέ είναι διαφορετική, μία και στο «τριφύλλι» ελπίζουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags