02/03/11 - 09:31

"Μη συγκρίνετε τον Τοροσίδη με τον Μανιάτη!"

Ο Κώστας Νικολακόπουλος απαντά με επιχειρήματα στον Νίκο Αλέφαντο ("ο Τοροσίδης μεθυσμένος, είναι καλύτερος από τον Μανιάτη") και προειδοποιεί: "Θα τον κάψουμε!". 

"Μη συγκρίνετε τον Τοροσίδη με τον Μανιάτη!"
59.362views 0shares

Αναλυτικά το άρθρο του:

• Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με τον Μανιάτη. Ακόμη δεν ήρθε το παιδί καλά καλά στον Ολυμπιακό και πάμε να τον κάψουμε! Και η πλάκα είναι ότι υποτίθεται πως όλοι μας θέλουμε όσο το δυνατό περισσότερους καλούς Έλληνες παίκτες στον Ολυμπιακό. Και τον πρώτο που πήραμε, τον πυροβολούμε από την αρχή.

• Εγώ λοιπόν προτείνω να σκεφτούμε τρία πράγματα.

• Ένα ότι ο Μανιάτης έπαιξε τελευταία φορά με τον Πανιώνιο στις 18 Δεκέμβρη. Ξανάπαιξε μετά από ένα και πλέον μήνα, για δέκα λεπτά, στις 23 Γενάρη, στο Αστέρας-Ολυμπιακός. Χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια μετά από τρεις εβδομάδες στο Άρης-Ολυμπιακός. Και τώρα, δύο εβδομάδες μετά, στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός. Ένας παίκτης, που είχε συνηθίσει να είναι βασικός επί 4,5 συνεχόμενα χρόνια, μόνο ρυθμό δεν μπορεί να βρει υπό τέτοιες συνθήκες.

• Δύο ότι ο Μανιάτης στη Νέα Σμύρνη γύρισε στο γήπεδο της ομάδας στην οποία έπαιξε μπάλα μία ζωή και που τώρα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Με εναντίον του βρισιές από την εξέδρα και με τον διαιτητή να του βγάζει κίτρινη από το 10. Και ένας μπακ ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζει επί 80 λεπτά με κάρτα.

• Τρία ότι όντως ο Μανιάτης έκανε τέσσερα πέντε χοντρά λάθη στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά είχε και καλές επεμβάσεις, η δε άμυνα δεν είχε κανένα τεράστιο πρόβλημα από την πλευρά του. Από την άλλη πλευρά, ο Μπράβο ήταν πολύ πιο ευάλωτος.

• Γνώμη μου είναι ότι ο Μανιάτης είναι καλός παίκτης και εμείς είμαστε λάθος που τον συγκρίνουμε με τον Τοροσίδη από τη δεύτερή του κιόλας εμφάνιση στον Ολυμπιακό…

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr