Facebook Pixel Το "βαποράκι" του Άρμστρονγκ
| 2012-10-15 14:32:00

Το "βαποράκι" του Άρμστρονγκ

Το "βαποράκι" του Άρμστρονγκ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σε βάρος του Λανς Άρμστρονγκ.

Η εικόνα ειδώλου που είχε χτίσει ο Αμερικανός ποδηλάτης που νίκησε τον καρκίνο και επτά φορές τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας έχει πλέον καταρρεύσει, μετά την απόφασή του να μην συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη αποδεχόμενος ουσιαστικά τις κατηγορίες για χρήση αναβολικών και χάνοντας όλους τους μεγάλους τίτλους του.

Ο ίδιος εξακολουθεί να δηλώνει αθώος και να ζητεί να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους, αλλά τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια επιβαρύνουν διαρκώς τη θέση του. Τελευταία καταγγελία είναι αυτή μιας γυναίκας, ονόματι Έμα Ο’ Ράιλι, που εργαζόταν ως βοηθός και μασέρ του Άρμστρονγκ και η οποία αποκάλυψε ότι λειτουργούσε ως «βαποράκι’ του ποδηλάτη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ταξίδευε από τα σύνορα της Γαλλίας στην Ισπανία για να πάρει κάποια απαγορευμένα χάπια από τον διευθυντή της ποδηλατικής ομάδας US Postal, Γιόχαν Μπράινιλ, ενώ παρέδιδε ανάλογα σκευάσματα και στον Άρμστρονγκ στο πάρκινγκ ενός εστιατορίου στη Γαλλία.

«Οδηγούσα ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες για περίπου έξι ώρες. Ήξερα πως κάτι έτρεχε, γιατί ο Λανς μού έλεγε να μην πω τίποτα σε κανέναν. Δεν το είπα σε κανέναν για να μην τους πάρω στο λαιμό μου. Πήρα τα σκευάσματα και τα παρέδωσα στον Άρμστρονγκ στο πάρκινγκ ενός fast food», ανέφερε ο η Έμα Ο’ Ράιλι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags