Facebook Pixel «Δεν ξέρω, αλλά θέλω»
| 2011-03-02 09:50:00

«Δεν ξέρω, αλλά θέλω»

«Δεν ξέρω, αλλά θέλω»

Δεν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του.

Ο Σέρβος επιθετικός της Ναντ φαίνεται ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ και ο ίδιος μίλησε για το θέμα στην «Πράσινη»:

«Ονειρεύομαι να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Γαλλία πλαισιώνουν το ρόστερ του.

Ο Σισέ, ο Γκοβού και ο Μπουμσόνγκ αγωνίζονται εκεί. Εχω παρακολουθήσει αγώνες του Παναθηναϊκού. Το μεγάλο γήπεδο και η ατμόσφαιρα με εντυπωσίασαν. Στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ.

Εχω μάθει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Είναι πολύ τιμητικό για εμένα, καθώς πρόκειται για ένα καταξιωμένο σύλλογο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το καλοκαίρι φεύγω από τη Ναντ. Γιατί να μη συνεχίσω στον Παναθηναϊκό εφόσον με θέλει;»

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται: «Η Ρεν επιθυμεί να με αποκτήσει. Με προσέγγισε τον Ιανουάριο. Παραμένω αναποφάσιστος. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο ως το 2012, ωστόσο θα αποχωρήσω από τη Ναντ το καλοκαίρι που μας έρχεται. Πιθανή πρόταση του Παναθηναϊκού θα τη λάβω σοβαρά υπ' όψιν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags