Facebook Pixel "Θρύλος ο ΠΑΟ". Μη σε ακούσουν στο Λιμάνι...
Μπάσκετ
| 2012-10-18 08:30:00

"Θρύλος ο ΠΑΟ". Μη σε ακούσουν στο Λιμάνι...

"Θρύλος ο ΠΑΟ". Μη σε ακούσουν στο Λιμάνι...

Ομάδα-θρύλο χαρακτήρισε τον παναθηναϊκό ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι, που θα βρεθεί σήμερα με την Καντού στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τους "πράσινους".

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ της Καντού στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα:

«Καλησπέρα σε όλους! Μιας και αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο blog της Euroleague επιτρέψτε μου να συστηθώ. Είμαι ο Μανού Μαρκοϊσβίλι και παίζω στη θέση του γκαρντ στην Καντού. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τους φίλους της διοργάνωσης.

Δεν ξεκινήσαμε στην φετινή Euroleague με το δεξί. Χάσαμε στην έδρα μας στην πρεμιέρα από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ίσως ήταν τα συναισθήματα του πρώτου παιχνιδιού ή η κακή προσέγγιση κάποιων από εμάς, όμως ένα πράγμα είναι βέβαιο, οι Σλοβένοι άξιζαν τη νίκη. Αποδείχθηκαν πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά όταν και σκόραραν κατά βούληση τρίποντα. Λυπούμαστε για αυτή την ήττα, κυρίως για τους φιλάθλους μας. Είναι απίθανοι, μας ακολουθούν με αγάπη και πάθος και θα θέλαμε πολύ να τους δώσουμε την ικανοποίηση της νίκης στο πρώτο φετινό μας ματς στην Euroleague.

Έχουμε νέο ρόστερ στην ομάδα φέτος, με πολλούς καινούργιος παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη διοργάνωση. Ο Τζεφ Μπρουκς, ο Μάρκο Κουζίν, ο Τζέρι Σμιθ, ο Άλεξ Τάιους είναι rookies στην Euroleague. Ακόμα κι εγώ, με τον αρχηγό της ομάδας, τον Νίκολα Ματζαρίνο, που είμαστε οι βετεράνοι της ομάδας, δεν έχουμε τόσο μεγάλη εμπειρία από τη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος, για αυτή τη χρονιά, ότι θα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και αγώνα με τον αγώνα θα αυξάνουμε την ποιότητά μας.

Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσουμε μία από τις ομάδες-θρύλους της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό. Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς να παίξουμε στο περιβόητο ΟΑΚΑ, και τα συναισθήματα μου μπορεί να είναι μεγαλύτερα από των άλλων καθώς θα έχω την ευκαιρία να παίξω κόντρα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από την Ευρώπη στη θέση που αγωνίζομαι. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλούς παίκτες στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και προπονητή, ωστόσο έχει εξαιρετικό υλικό. Εκτός από τον Διαμαντίδη, υπάρχει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που συναντήσαμε πέρυσι όταν παίξαμε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μπορεί να κάνει τη διαφορά ανά πάσα στιγμή στο ζωγραφιστό και κάτω από το καλάθι. Μου φαίνεται ότι θα είναι μια δύσκολη βραδιά για εμάς και η νίκη ίσως να είναι στόχος που δύσκολα θα φτάσουμε, όμως έχουμε μεγάλη επιθυμία για εκδίκηση μετά την ήττα της πρεμιέρας και με λίγη τύχη θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο στόχο.

Τα υπόλοιπα παιχνίδι της πρεμιέρας για τον όμιλό μας, επιβεβαίωσαν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε τον Παναθηναϊκό, και η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, η οποία επιβλήθηκε της Χίμκι, είναι τα φαβορί του γκρουπ. Θα δούμε αν θα παίξουν εξίσου καλά και αυτή τη βδομάδα σε έδρες δύσκολες όπως της Χίμκι και της Λιουμπλιάνας, αντίστοιχα. Στο μεταξύ εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, να επιστρέψουμε από την Ελλάδα με το χαμόγελο του νικητή!

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags