Facebook Pixel Ρίσκο με Τζιοβάνι…
| 2012-10-19 11:30:00

Ρίσκο με Τζιοβάνι…

Ρίσκο με Τζιοβάνι…

Μεγάλο γεγονός η βράβευση του Βραζιλιάνου "μάγου" το Σάββατο στο Καραϊσκάκη από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν είμαστε και τόσο σίγουροι αν ήταν τελικά και τόσο καλή ιδέα…

Η παρουσία του Τζιοβάνι στην Ελλάδα έχει προκαλέσεις θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να συρρεύσουν στο Καραϊσκάκη μόνο και μόνο για τον αποθεώσουν. Κάτι απολύτως λογικό γιατί όσα μαγικά είδαν από τον Τζιοβάνι δεν τα έχουν δει από κανέναν άλλο ποδοσφαιριστή. Και γι' αυτό θα πάνε να τον δουν, έστω για ένα χειροκρότημα.

Μέχρι εδώ καλά. Ο Τζιοβάνι θα γεμίσει το Καραϊσκάκη έστω και με ...πολιτικά, τα μάτριξ θα παίζουν στιγμιότυπα από τις μεγάλες του στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα, η ΠΑΕ θα τον τιμήσει και το κλίμα θα είναι πανηγυρικό.

Μόλις ολοκληρωθεί η βράβευση του Τζιοβάνι, όμως, θα αρχίσει το παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη. Και εκεί ακριβώς βρίσκεται ο κίνδυνος και το ρίσκο. Διότι η παρουσία του Τζιοβάνι θα ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά θα προκαλέσει και συγκρίσεις με το …παρόν. Και ως γνωστόν, ο κόσμος δεν φαίνεται καθόλου ευχαριστημένος από τον Ολυμπιακό του σήμερα…

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών με τον Αστέρα Τρίπολης οι αποδοκιμασίες πήγαν …σύννεφο και σε μία ανάλογη εμφάνιση το Σάββατο, οι αντιδράσεις από την εξέδρα ίσως είναι εντονότερες. Κάτι που ενισχύεται από το γεγονός ότι στο γήπεδο θα πάει πολύ περισσότερος κόσμος απ' όσος θα έδινε το παρόν αν δεν υπήρχε ο Τζιοβάνι.

Μπορεί λοιπόν το χάπενινγκ με τον Βραζιλιάνο να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και να κόψει πολλά εισιτήρια, αλλά αν η ομάδα του Ζαρντίμ δεν δείξει σημαντική βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ πιθανό η κατάσταση να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags