Facebook Pixel «Ο Μαρινάκης έχει τη δικαιοδοσία»
| 2011-03-02 14:28:00

«Ο Μαρινάκης έχει τη δικαιοδοσία»

«Ο Μαρινάκης έχει τη δικαιοδοσία»

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Πατρίκ Κομνηνός με δηλώσεις του, αναφορικά με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας έχει το δικαίωμα να βγάλει ανακοίνωση χωρίς προσυνεννόηση με άλλες ΠΑΕ!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίγκας σχολίασε μέσω του «NovaSportFM» για τη χθεσινή κίνηση του Μαρινάκη να εκδώσει ανακοίνωση για την ενέργεια του Αντωνακάκη:

Για την πρόσφατη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: «Σε οποιοδήποτε όργανο που εκλέγει έναν πρόεδρο, αυτός λειτουργεί και παίρνει τις αποφάσεις. Αυτός είναι ο τρόπος.

Ο πρόεδρος έχει την ευθύνη των πράξεών του. Και στο παρελθόν έχουν βγει ανακοινώσεις. Δεν υπήρξε προσυνεννόηση. Είναι διαδικασία που εφόσον έχει της εξουσιοδοτήσεις, προβλέπεται στο καταστατικό».

Για την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την ποινή του Ολυμπιακού: «Κατ' εμάς πρέπει πρώτα να ερευνήσει το σκεπτικό και μετά να ασκήσει την έφεση. Αυτό δικονομικά δεν βοηθάει. Ζούμε σε μια περίοδο αρκετά κρίσιμη για την εικόνα του ποδοσφαίρου.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τώρα είδαμε μια εσπευσμένη έφεση επί της απόφασής της χωρίς να μπει κανείς στην ουσία. Τις τελευταίες ημέρες ο συνεταιρισμός βάλλεται».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags