Facebook Pixel Ο Σαββίδης τα 'λεγε, ο Λόρενς τα 'γραφε!
| 2012-10-21 10:30:00

Ο Σαββίδης τα 'λεγε, ο Λόρενς τα 'γραφε!

Ο Σαββίδης τα 'λεγε, ο Λόρενς τα 'γραφε!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Σαββίδης έλεγε ξανά και ξανά πως δεν θέλει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να αποβάλλονται στα ντέρμπι, ωστόσο ο Λόρενς κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά!

Ο Ιβάν Σαββίδης στις δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα, μίλησε πολλάκις για τα νεύρα των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη και τις κάρτες που είχαν πάρει. Μάλιστα, είχε ζητήσει να μην υπάρχει άλλη αποβολή παίκτη του Δικεφάλου στα επόμενα παιχνίδια, ωστόσο μάλλον κάποιος δεν ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Ο Λίαμ Λόρενς στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά και να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 69', ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με το αμφίρροπο 1-0.

Ο Ιρλανδός πήρε την πρώτη κίτρινη στο 65', για ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Κοντοέ και τη δεύτερη στο 69', για θέατρο στην περιοχή της Ένωσης. Μάλιστα, στη δεύτερη κάρτα δεν υπάρχει συζήτηση για το αν υπάρχει παράβαση του αμυντικού των "κιτρινόμαυρων", καθώς είναι ξεκάθαρο από τα ριπλέι πως δεν τον ακουμπάει.

Ο Λόρενς όμως, θεώρησε σωστό να ...παίξει με τη φωτιά για να κερδίσει πέναλτι, και τελικά κάηκε. Επιπλέον, λίγο έλειψε να κάψει και την ομάδα του, καθώς παίζοντας με παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ βγήκε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία.

Η συμπεριφορά αυτή του επιθετικού των Θεσσαλονικιών σίγουρα δεν αρμόζει στο νέο ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Σαββίδης και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο από όσα έχει πει μέχρι στιγμής ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Μάλλον όμως ο Λόρενς δεν τα ...πιάνει με την πρώτη και χρειάζεται μία επανάληψη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags