Facebook Pixel «Εύκολα, δίκαια και απλά… »
| 2011-03-02 16:40:00

«Εύκολα, δίκαια και απλά… »

«Εύκολα, δίκαια και απλά… »

Ο Παναγιώτης Μπογιατζής σχολιάζει στο blog του ότι η ομάδα που το καλοκαίρι έκανε τις μεγαλύτερες επενδύσεις, δηλαδή ο Ολυμπιακός, στέφεται πρωταθλήτρια…

Ο Ολυμπιακός ακόμη και μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη είναι η ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κι εδώ που τα λέμε, άσχετα από το τι έγινε σε ένα ή σε δύο παιχνίδια, είναι η ομάδα που αξίζει τον τίτλο, είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη ποιότητα, είναι η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα, είναι η ομάδα με τον καλύτερο προπονητή, είναι η ομάδα με την καλύτερη διοίκηση, είναι η ομάδα με το πιο σύγχρονο μεγάλο ποδοσφαιρικό γήπεδο, είναι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς, είναι η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια και την μεγαλύτερη σε σχέση με την χωρητικότητα του γηπέδου πληρότητα, είναι η ομάδα που από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα κατέδειξε την ανωτερότητά της!

Όλοι ξέρουν, ό,τι κι αν λένε δεξιά κι αριστερά για τους δικούς τους λόγους πως ο Ολυμπιακός αξίζει αυτό το πρωτάθλημα. Το ξέρουν και στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ και στις υπόλοιπες ομάδες. Άλλωστε, οι περισσότεροι αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό, είτε εντός είτε εκτός έδρας ως την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Ακόμη και την στατιστική αν μελετήσει κανείς θα διαπιστώσει με ευκολία ότι οι "ερυθρόλευκοι" απέχουν παρασάγκας των υπολοίπων. Τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, ό,τι κι αν έγινε σε ένα ή δύο παιχνίδια, όποια λανθασμένη απόφαση κι αν πήρε ο διαιτητής, ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι δίκαια είναι μακράν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Άλλωστε, ακόμη κι από την οπτική των... φερομένων ως αδικημένων να δει κανείς το πρωτάθλημα, η εξέταση των διαιτησιών, δεν μπορεί να γίνεται κατά περίπτωση αλλά συνολικά. Δεν εξαντλούνται τα λάθη σε ένα ή δύο ματς... Λάθη έχουν γίνει σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κι εκεί, η αλήθεια είναι ότι η... αδικία αλλάζει πολλά χρώματα και πρόσωπα!

Με λίγα λόγια, η ομάδα που έκανε το καλοκαίρι τις μεγαλύτερες επενδύσεις στέφεται πρωταθλήτρια. Έτσι απλά και δίκαια...

Πηγή: gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags