02/03/11 - 17:07

Ανακοίνωση και ο Φετφατζίδης!

Τι γίνεται, ρε παιδιά, όλοι ανακοινώσεις βγάζουν τις τελευταίες ημέρες; Μέχρι και ο Φετφατζίδης εξέδωσε ανακοίνωση-δήλωση μέσω του σάιτ του Ολυμπιακού, διαψεύδοντας ότι είναι δυσαρεστημένος από τον Βαλβέρδε.

Ανακοίνωση και ο Φετφατζίδης!
36.386views 0shares

Ο Ισπανός προπονητής έχει αφήσει στο περιθώριο το τελευταίο διάστημα τον βραχύσωμο χαφ, με τον τελευταίο να σχολιάζει ότι τα ρεπορτάζ του Τύπου που τον θέλουν δυσαρεστημένο από το γεγονός, δεν ισχύουν.

«Με αφορμή συνεχόμενα δημοσιεύματα του Τύπου, το τελευταίο διάστημα, στα οποία γίνεται λόγος για το εάν βρίσκομαι στην 18άδα της ομάδας μας, για το εάν παίζω ή όχι στην βασική ενδεκάδα και ότι με βάση τα παραπάνω έχω εκδηλώσει δυσαρέσκεια, θα ήθελα όπως κάθε σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να δηλώσω κατηγορηματικά τα ακόλουθα:

α) Αναμφίβολα όλοι οι ποδοσφαιριστές, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, τόσο σε ηλικία, όσο και σε αξία, θέλουν να παίζουν και να συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τους, όμως πάνω απ' όλα και όλους μας βρίσκεται η ίδια ομάδα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Είμαστε όλοι μέρος ενός συνόλου και σε αυτό τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής με στόχο το καλό του συνόλου και την αξιοποίηση του καθενός μας, ξεχωριστά.

β) Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ κάποιου είδους δυσαρέσκεια, και δεν μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει στα δημοσιεύματα κάτι τέτοιο. Γνωρίζω και σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου, που είναι ο μόνος που αποφασίζει για το ποιος από εμάς θα είναι στην 18άδα ή στην ενδεκάδα και δικό μου μέλημα είναι να προπονούμαι καθημερινά και να είμαι πάντα έτοιμος για να παίξω όταν μου ζητηθεί», σχολίασε μέσω της ιστοσελίδας του Ολυμπιακού ο "Φέφτα"...