Facebook Pixel "Εγώ θα σας πω τι να κάνετε..."
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-23 08:12:00

"Εγώ θα σας πω τι να κάνετε..."

"Εγώ θα σας πω τι να κάνετε..."

Ο Ζαν Μακούν αποκαλύπτει για χάρη του Ολυμπιακού όλες τις αδυναμίες της Μονπελιέ και συμβουλεύει τους Πειραιώτες πού πρέπει να χτυπήσουν.

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των όσων είπε στη "SportDay":

Για την κακή φετινή πορεία της Μονπελιέ: "Αυτό που της έχει κοστίσει πολύ είναι η έλλειψη του Ζιρού στην επίθεση. Αυτό που διαπίστωσα είναι δυσκολία στο γκολ. Είναι ομάδα πολύ καλή τεχνικά, που δημιουργεί φάσεις, αλλά δεν τις τελειώνει".

Σχετικά με αυτό που τον εντυπωσίασε περισσότερο: "Είναι ομάδα με μεγάλη δημιουργική και επιθετική ποιότητα. Μπορούν να βγάλουν φάσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Σε ατομικό επίπεδο όλοι ξέρουν τον Μπελαντά, αυτός είναι ο σταρ της ομάδας. Είναι ένας προικισμένος τεχνικής που δεν πρέπει να του αφήσεις χώρο".

Για τα κρυφά της όπλα: "Για μένα οι Μπεντιμό και Ουτάκα δημιουργούν μία πολύ γρήγορη και μοντέρνα αριστερή πτέρυγα, με πολλά αθλητικά προσόντα. Είναι γρήγοροι και ξέρουν καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Υπάρχει και ο Καμαρά που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι πολλοί οι χαρισματικοί παίκτες όμως".

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: "Πρέπει να παίξει έξυπνα. Πρέπει να... παίξει με το μυαλό των παικτών της Μονπελιέ, που αυτή την στιγμή είναι μπλοκαρισμένο. Η Μονπελιέ είναι πληγωμένη τώρα. Υπάρχει ξεκάθαρο πρόβλημα αυτοπεποίθησης στους παίκτες της, κάτι που διαπίστωσα στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό, να μην βιαστεί να χτυπήσει. Σταδιακά η Μονπελιέ μπορεί να βγάλει νεύρα στο παιχνίδι της και τότε μπορεί να το εκμεταλλευτεί".

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους πρώην συμπαίκτες του: "Παρακολουθώ την πορεία του Ολυμπιακού, ενημερώνομαι για τις εξελίξεις. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω με τίποτα, είναι ο τρομερός κόσμος και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε ματς. Ναι, θέλω να τους πω κάτι. Είναι τυχεροί που έχουν έναν τέτοιο κόσμο πίσω τους, που τους υποστηρίζει με τέτοιο τρόπο και τους ακολουθεί παντού".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags