Facebook Pixel Και όμως δεν... έχασε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-23 21:01:00

Και όμως δεν... έχασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως δεν... έχασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Σπαρτάκ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Σέλτικ είχε προηγηθεί με 2-1, αλλά στο τέλος έχασε και τα δύο ματς με 3-2. Κόντρα στην Μπενφίκα όμως το πάθημα έγινε μάθημα και κράτησε το σκορ (2-1), κάνοντας σεφτέ στο Champions League.

Η Σπαρτάκ Μόσχας είχε πολλές απουσίες και μετά τις δύο ήττες στα πρώτα ματς έπρεπε πάση θυσία να νικήσει την Μπενφίκα στο Λουζνίκι για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι Ρώσοι λοιπόν μπήκαν με φόρα στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, κάτι που κατάφεραν όμως στο 3΄!

Ο Καριόκα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 και έδωσε ώθηση στην ομάδα του, η οποία στη συνέχεια είχε και δοκάρι για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως η Μπενφίκα ισοφάρισε με τον Λίμα στο 32΄ και έδειχνε πως θα πάει στα αποδυτήρια με το 1-1. Τελικά ο... Ζαρντέλ είχε άλλη άποψη και στο 44΄ μετά από μία σέντρα προσπάθησε να διώξει με προβολή, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το ημίχρονο τελείωσε με την Σπαρτάκ να προηγείται με 2-1, με την ρωσική ομάδα να έχει βρεθεί άλλες δύο φορές σε αυτή τη θέση αλλά κατάφερε στο τέλος να χάσει το ματς με Μπάρτσα και Σέλτικ με το ίδιο σκορ (3-2).

Όσο και να προσπάθησαν οι Ρώσοι να... χάσουν το προβάδισμα στην επανάληψη, δεν ήταν ικανό για την Μπενφίκα να σκοράρει αν και έχασε πολλές ευκαιρίες. Έτσι η Σπαρκάκ πήρε τους πρώτους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έβαλε την πορτογαλική ομάδα στη τελευταία θέση του έβδομου ομίλου με 1 βαθμό.

 

7ος όμιλος

1. Μπαρτσελόνα 6 5-2

2. Σέλτικ 4 3-2

3. Σπαρτάκ Μ. 3 6-7

4. Μπενφίκα 1 1-4

Σπαρτάκ Μ.-Μπενφίκα 2-1 (Καριόκα 3΄, Ζαρντέλ 44΄ αυτ.- Λίμα 32΄)

Μπαρτσελόνα-Σέλτικ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags