Facebook Pixel Κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου!
| 2012-10-24 09:20:00

Κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου!

Κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου!

Σε μία σημαντική κίνηση για να έχει τη στήριξη του Παναθηναϊκού στη συζήτηση για το προεδρικό διάταγμα προχώρησε η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού.

Η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει για εκπέσει η οικοδομική άδεια που είχε βγάλει το "τριφύλλι" για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Μετά την απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο η "Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική" είχε καταθέσει προσφυγή για να πιέσει κατά κάποιο τρόπο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούν ο Αρης Βωβός με τον Γιάννη Αλαφούζο αποσύρθηκε η προσφυγή και θα τροποποιηθεί απλώς η υφιστάμενη οικοδομική άδεια. Αν επέμενε στην προσφυγή η εταιρεία και δικαιωνόταν, ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε σε επιπλέον έξοδα για να εκδοθεί νέα.

Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, στην προσπάθεια να διασώσει και το εμπορικό του κέντρο, θέλει οι τους "πράσινους" δίπλα του για το Προεδρικό Διάταγμα και άμεσα να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο, τον Παναθηναϊκό (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη) και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμινή για να υπογραφεί ένα νέο συμφωνητικό, στο οποίο θα αναφέρεται ότι η Λεωφόρος θα πέσει μόνο αν γίνει πρώτα το γήπεδο στον Βοτανικό ή έστω εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags