03/03/11 - 00:25

«Θα πάμε σαν… στρατός στην Τούμπα»

Με την… τύχη του τα έβαλε ο Πάπα Ντιόπ μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ και τα δύο δοκάρια που είχε, ενώ τόνισε πως στον επαναληπτικό θα παίξει καθοριστικό ρόλο η ενότητα που πρέπει να υπάρχει στην ΑΕΚ.  

«Θα πάμε σαν… στρατός στην Τούμπα»
29.691views 0shares

«Μας έλειψε η τύχη. Ήμουν άτυχος, γιατί είχα δύο δοκάρια. Κάποιες φορές έτσι συμβαίνει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα, όπως δεν καταφέραμε και συνολικά σαν ομάδα να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης», ανέφερε αρχικά ο Σενεγαλέζος και συνέχισε:

«Πλέον θα πάμε στην Τούμπα για να δώσουμε τη μάχη μας σε ένα ματς που είναι πολύ μεγάλης σημασίας για μας. Δεν ξέρω αν θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας στη ρεβάνς. Αν το θέλεις πολύ και παίξεις δυνατά και με πάθος, μπορείς να πάρεις την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σήμερα και θα εμφανιστεί ακόμη καλύτερος στη ρεβάνς. Θα πρέπει να πάμε εκεί σαν στρατός για να νικήσουμε.

Όλα τα παιδιά ανυπομονούν για τον αγώνα αυτό. Γιατί να μην τα καταφέρουμε; Είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Σε προσωπικό επίπεδο με εξιτάρει ότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο όπως η Τούμπα».