Facebook Pixel "Με τι θράσος ο Κιντής μιλάει για την ΑΕΚ;"
| 2012-10-27 10:41:00

"Με τι θράσος ο Κιντής μιλάει για την ΑΕΚ;"

"Με τι θράσος ο Κιντής μιλάει για την ΑΕΚ;"

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης επιτέθηκε με δηλώσεις του στον πρώην συνεργάτη του στον Πανιώνιο, Γιώργο Κιντή. "Εμάς μάς έβαλε μέσα 3 εκατομμύρια ευρώ". 

"Με τι θράσος μιλάει για την ΑΕΚ; Τι έχει προσφέρει σ' αυτήν; Αν δεν υπήρχαν οι επιταγές του Πέτρου Παππά για τον Τζιμπούρ και τον Μάκο η ΑΕΚ θα είχε μπει στο Τειρεσία", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί, χαρακτηρίζοντας τον Κιντή: "Εξυπνο, επιπόλαιο, με εκκεντρικές ιδέες, αλλά και ανοργάνωτο, ανίκανο να διαχειριστεί ένα μπάτζετ".

Επιπλέον, σχολίασε στο "Εθνος της Κυριακής" τη συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια της θητείας του Γιώργου Κιντή στην προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Η θητεία του στον Πανιώνιο ήταν πλήρως αποτυχημένη. Εγώ κατάλαβα ότι έκανα λάθος επιλογή, εκείνος όχι ακόμα. Ο Κιντής έβαλε μέσα την ΠΑΕ 3 εκατομμύρια ευρώ. Τα έξοδά μας τότε ήταν γύρω στα 11 εκατομμύρια ευρώ και τα έσοδά μας περίπου στα 8 εκατο0μμύρια. Είχαμε συμφωνήσει για ρόστερ 25 παικτών και το εκτόξευσε στους 33".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags