03/03/11 - 10:45

Παίρνουν αυτόν που τους έπιασε κορόιδα!

Ο Ολυμπιακός πάει να βάλει στη "μηχανή" του τον άνθρωπο που έπιασε... κορόιδα όλους τους παράγοντες και τους "ειδικούς" επί των μεταγραφών των ερυθρολεύκων το περασμένο καλοκαίρι!

Παίρνουν αυτόν που τους έπιασε κορόιδα!
32.063views 0shares

Ο Εντουάρντο Μαθία ήταν αυτός που συνέβαλε τα μέγιστα για να πληρώσει ο Ολυμπιακός κοντά στα 5,6 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ για να πάρει τον... παγκίτη Άλμπερτ Ριέρα αλλά και 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να πάρει τον... δανεικό στον Βόλο πλέον, Κρίστιαν Νέμεθ.

Τους... γλέντησε για τα καλά στον Πειραιά ο συγκεκριμένος κύριος ως άνθρωπος των μεταγραφών της Λίβερπουλ, προσφέροντάς τους παίκτες σε υπεραξία για συνολικό ποσό άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Μέσα σε ένα καλοκαίρι όλα αυτά. Είναι δυνατόν μετά από αυτό να μην τον παραδεχτείς και να μην του βγάλεις το καπέλο;

Αν, με το καλό, ολοκληρωθεί ο ερχομός του στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα έχει οφέλη από τον συγκεκριμένο κύριο, όχι μόνο ως προς την αγορά παικτών κλάσης και όχι τύπου Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Χολέμπας κ.α. αλλά και ως προς την πώληση αρκετών με εξαιρετικές συμφωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μαθία στον Ολυμπιακό!